BREAKING NEWS

CheguBard pucat lesi kena tahan dengan Panglima Armand..


Tahniah Armand!!! Gua nampak betapa kecutnya CheguBard dan macai-macai haprak dia bila ditahan oleh geng Panglima Armand didepan Bukit Aman..

Pucat lesi beb!! Terketar-ketar si Bard dan barua-barua dia tu berdepan dengan Armand..

Nasib baik tak kena belasah.., kalau tak, lunyai penjilat-penjilat Anwar tu semua beb..

Memang kurang ajar CheguBard ni.. Hari tu dia bukan main lagi maki hamun dan kutuk Polis.., sekarang ni dia sibuk pulak nak buat report Polis.. Tak ke celaka namanya tu beb?

12 ulasan :

  1. pegi la repot ambiga.. bodoh punya musibat!!!

    BalasPadam
  2. Apa akan jadi pada polis kalau PR menang ya.

    BalasPadam
  3. Jahanam malaysia.... Kalau pr memerintah.

    BalasPadam
  4. Mana geng amal yg kata benteng keselamatan..... Nak gelak aku bila rempuh benteng polis kat klcc. Time mana diaorg.....

    BalasPadam
  5. Provokas... Ape ka bangang statement dari chegu bardoh ni.. Dah la terang2 hentak pegawai polis pastu kata provokasi. Ingat polis ni mcm unit amal pas ke. Ada undang2 la pegawai polis tu. Kalau kata tak bleh berhimpun takbleh la. Pehal pulak nak hantar memorandum lagi.

    BalasPadam
  6. rase nak ludah je muke org yg pkai baju kunig ni

    BalasPadam
  7. media titiwangsa8 Mei 2012 8:51 PG

    apahal che gu bard nak buat report polis plak...pi le buat report kat unit amal PAS...konfem aduan anda diambil tindakan serta merta...ala...mcm kat dlm program tv1 tu..."titik sentuhan terus bertindak" ek...hehehehe....

    BalasPadam
  8. HIDUPKAN KEMBALI ISA SLPS BN MNG PRU13! NEGARA KAFIR YG KONDEM ISA MCM US & UK PUN DA ADA ISA SNDR! GOV TERLALU LEMBUT HATI SGT MANSUHKAN ISA SMPAI PUAK2 JAHANAM NI SKRG BERANI BUAT HURU HARA DLM NEGARA!

    BalasPadam
  9. memang celaka si badrul ni, masa rusuhan bukan main lagi menyumpah polis, pastu gi report kat polis juga, bodo punya orang. sembelih jer orang macam ni! dagingnya bagi makan ke buaya. entah2 buaya pun tak lalu makan daging pukibard ni! bau hancing.

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online