BREAKING NEWS

Bini penyanyi popular bangga beraksi lesbian..


Ishhh..., gua difahamkan gambar diatas ni adalah gambar bekas isteri kepada seorang penyanyi lelaki berkumpulan popular dalam negara..

Penyanyi tu sekarang ni ada dalam tahanan kerana kesalahan hisap dada opss..., dadah...

Memang hot beb.., dah lah terkinja-kinja masuk disko, pastu selamba badak je buat aksi-aksi lesbian.. Apalah nak jadi dengan pompuan ni agaknya yee?

Best sangat ke buat aksi-aksi macam ni lepas tu bangga pulak letak dalam Fesbuk? Dan yang paling pelik, dah tak cukup ke spesis lelaki dalam negara ni sampaikan pompuan jugak yang disondolnya?

Dunia..., duniaaa...





3 ulasan :

  1. syok nya mereka tu yer...

    BalasPadam
  2. nabi luth pun dah wafat...
    kaum nabi luth yg ingkar pun dah reput...

    mcm na bleh terlepas plak di akhir zaman jalang berlaga lidah dgn jalang plak nie???

    ingat dah pupus rupanya aku tersilap sebab al juburi masih bernafas lagi...

    pejuang hamas...

    BalasPadam
  3. bini OAG ...

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online