BREAKING NEWS

Berbikini dan beraksi separuh bogel untuk kempen PRU...

Err.., kalau cara kempen macam ni dilakukan dalam Malaysia masa PRU nanti, gua rasa hampir semua lelaki yang layak mengundi akan keluar menunaikan tanggung jawab beb..

Cuba bayangkan kalau Zarina Anjolie atau Julie Woon yang beraksi macam tu.., perghhhh..., kena sumbat hidung dengan kapas lah jawabnya..

Tapi itu kalau side kerajaan.., kalau side Pakatan laknatullah pulak, korang cuba bayangkan Zuraidah Mak lampir, Fuziah Salleh dan Teressa Kok berbikini macam tu..

Gua yakin ramai lebai-lebai malang yang akan kena sawan khinzir bila tengok aksi gojes lagi owsem sundalan Pakatan tersebut.. Hahahahahaha...

Mynewshub menulis.., mungkin terlalu teruja mahu berkempen dan menggesa rakyat keluar mengundi, seorang artis wanita Korea sanggup muncul separa bogel di khalayak ramai dengan hanya mengenakan bikini seksi, bercelana dalam dan bercoli sahaja.

Artis wanita itu, Nancy Lang, menggayakan bikini putih bertulis “LOVE” di bahagian dadanya, berkasut tumit tinggi berwarna merah dan meletakkan patung kucing di bahu kirinya sambil memegang sepanduk bulat tertulis perkataan “Ang”.

Menulis di blognya, Nancylang.com, artis pop Korea itu menjelaskan bahawa perkataan “Ang” membawa maksud comel dan seksi serta membayangkan bahawa ia juga merupakan simbol semangat positif golongan muda negara itu di era yang baru.

Manakala mengenai perkataan “LOVE” berwarna merah yang ditulis dengan gincu bibir di bahagian buah dadanya itu mewakili dirinya yang mahu melihat sebuah dunia yang penuh dengan perasaan kasih sayang, aman dan berjiwa seni.

Selain itu, Nancy melalui kru produksinya, Nancy & Astronaut Production, turut merakam aksinya berbikini di sekitar bandaraya Seoul yang kemudiaanya dimuat naik ke laman Youtube dan menarik lebih dari 65,000 penonton dari seluruh dunia dalam masa beberapa hari.

Menariknya, mungkin disebabkan Nancy bersepara bogel, peratusan mengundi di Korea Selatan meningkat sebanyak 8 peratus kepada 54.3 peratus berbanding pilihanraya umum sebelumnya.

Catat Ulasan

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online