BREAKING NEWS

Wanita guna mercun letupkan kemaluan teman lelaki..

Seorang wanita Russia yang bernama Kira V telah menggunakan mercun untuk meletupkan kemaluan teman lelakinya.

Kejadian ini berpunca kerana teman lelakinya yang bernama Alik D, 33 tahun hendak berpisah dengannya.

Teman lelakinya hendak berpisah kerana enggan berkahwin dengan wanita tersebut dan ingin kembali kepangkuan isteri dan anaknya.

Wanita Russia itu kemudiannya telah mengajak teman lelakinya untuk makan malam dan kedua-dua mereka makan sambil meminum minuman keras.

Alik D yang mabuk telah tertidur dan kemudian wanita tersebut mengambil beberapa mercun memasukannya kedalam seluar untuk meletupkan kemaluan teman lelakinya.

Lelaki yang mengalami cedera parah itu kemudian dibawa ke hospital dan wanita Russia tersebut kini telah dijatuhkan hukuman penjara selama 12 tahun.


p/s: Wohaa..., memang ganas beb!! Tobat gua tak akan ambik orang Russia untuk dijadikan awek.. Huhuhuhu..

5 ulasan :

  1. kalau dpt chinadoll spesis mcm nie agak2 bang non lari ke tak??hehehehe....

    BalasPadam
  2. terjumpa info ni, pasal mercun… sharing is caring :) - Kesan Bahan Kimia Dalam Mercun

    BalasPadam
  3. nasib baik dia pakai mercun...

    kalau pakai C4 pakai nampak pi kutip serpihan bulu jer la...

    pejuang hamas...

    BalasPadam
  4. Shahalam-500 bendera BN di bakar--terkini hangat dan membakar hati--sila sebarkan ..

    BalasPadam
  5. alah orang russia tu entah nak kat ko ke xnak

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online