BREAKING NEWS

Umat Islam HARAM sokong Ambiga.. - Fathul Bari

Umat Islam ditegah bersekongkol dengan mana-mana pihak yang terbukti melakukan kezaliman dan maksiat seperti pengamal, pejuang termasuk penyokong aktiviti lesbian, gay, biseksual dan transgender (LGBT).

Malah, seorang tokoh ulama muda meletakkan hukuman yang cukup keras dengan menyatakan adalah haram bagi umat Islam daripada terlibat di dalam sebarang majlis atau program diketuai seorang pejuang LGBT kerana seks songsang merupakan perbuatan jijik lagi hina di sisi Islam.

Sehubungan itu, Pengerusi Jawatankuasa Kerja Himpunan Ulama Muda Malaysia (Ilmu), Fathul Bari Mat Jahaya berkata, wajib setiap umat Islam mengelakkan diri daripada terjebak dengan perhimpunan Bersih 3.0 kerana pengerusinya Datuk S. Ambiga seorang penyokong tegar LGBT, selain menyokong aktiviti memurtadkan umat Islam.


p/s: Puak-puak PAS memang suka sangat benda-benda yang HARAM ni sejak dorang berkawan dengan DAP dan PKR.. Maklumlah.., PAS For All..

6 ulasan :

 1. ...Tanmbahan

  Umat Islam HARAM sokong peliwat pembohongan pemusnah bangsa Melayu Anwar Ibrahim...

  BalasPadam
 2. HARAM hukumnya! Sah Islam Yang Sempurna, melarang perbuatan anti-fitrah ini. Jelas, mereka yg menjadi pengikut dan menyokongnya TIDAK takot kepada Allah dan tunggulah balasan Allah itu amat pedih. Bagi pejuang syahid, ini lah masanya nak mengenali mereka yg kufur engkar terhadap Allah selagi pintu taubat masih terbuka bagi yg masih bernyawa.

  BalasPadam
 3. Pasal Ustaz bodoh sangat. Siapa sokong Ambiga Lebai ooi. Orang sokong perjuanganlah....bukan orangnya. Janggut it trim lah sikit.

  BalasPadam
 4. Perjuangan??? Perjuangan dia LBGT... MAIN BELAKANG? KAU TU YANG YAK BERAPA ISLAM. BOLEH MAIN PILIH2 PULAK. TEMPAHLAH TIKET KE NERAKA.

  Nik ajis gilo

  BalasPadam
 5. Bersih tu sekadar lakonan utk meraih simpati rakyat terhadap dia.utk dpt sokongan rakyat padahal perjuangan yg sebenar ialah main blakang.dia tau perhimpunan akn ada rusuhan.xkan aman.dia wat ni suma utk kenakan polis n kerajaan.utk tuduh polis yg mulakan.

  BalasPadam
 6. nik ajis juga pernah berkata.....besekongkol / bersubahat /bekerjasama ngan kafir adalah kafir.....skrg ape cer?????

  BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online