BREAKING NEWS

Penduduk bantah naskah LUCAH disebarkan di Putrajaya..

Lebih 100 penduduk Presint 8 berkumpul di Medan Selera Presint 8 kelmarin untuk mengoyakkan naskhah akhbar Harakah yang diletakkan di rumah-rumah atau peti surat di kawasan apartmen penjawat awam di Putrajaya.

Wakil penduduk Presint 8, Roslan Abu Hanif berkata tindakan itu dibuat sebagai tanda memprotes penyebaran akhbar yang merupakan lidah rasmi PAS, di kawasan itu sejak dua minggu lepas.

"Ia diletakkan pada waktu malam dan kami percaya ia dilakukan orang dari luar Putrajaya yang diupah pihak tertentu.

"Kami tidak perlukan akhbar ini kerana banyak berita tidak benar.

Kami percaya mereka edar di perumahan penjawat awam untuk mempengaruhi penjawat awam. Saya harap penjawat awam tidak percaya dengan apa yang dilaporkan," katanya.

Roslan berkata kerajaan Barisan Nasional sudah memberi kemudahan yang terbaik kepada penduduk di Putrajaya dan tidak perlu mana-mana parti politik lain melebarkan pengaruh mereka di sini. - Bernama


p/s: Sapa nak baca majalah lucah macam Haramkah tu.., penuh dengan iklan obat kuat burung pipit je kat dalam..

3 ulasan :

 1. Bukan P8 je, rasanyer sume rumah aprtment dkt putrajaya nie diaorg dah semakkn peti surat..Bukan hanya HARAKAH tp berita Selangor juga..pengisiannya nampak sangat berunsur hasutan, porak perandakan keamanan..

  BalasPadam
 2. Usaha Pakatan nak takluk Putrajaya ni. Kena bendung segera!!

  NURUL IZZAH MENGAKU DIA TIDAK LAYAK JADI AHLI PARLIMEN LEMBAH PANTAI!! Baca di sini..

  http://apakecoh2.blogspot.com/

  BalasPadam
 3. ala kasim... penjawat2 awam di putra jaya ni tak usah panik la lepas pru-13 nanti korang yg kaki ampu ke tak ke semua dpt rasa harga minyak turun, tol turun/hapus, pendidikan percuma dsb. tapi yg pastinya di antara kubu kuat umno Be End yg dah tk berapa kuat dah hehe.

  BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online