BREAKING NEWS

Neelofa tayang body..., mengancam beb...


Mak aihh..., dah la cantik, body pulak menarik.. Lepas tu, tayang pulak depan kamera bagi semua jantan-jantan kabaret berdarah hidung.. Memang kejam betul lah Neelofa nih..

Bertuah lah sapa yang jadi suami dia nanti ye.. Hari-hari sedap je mata memandang.. Huhuhu...







19 ulasan :

  1. Salam, xde bertuah le sapa jd suami pompuan mcm ni..
    1st..tlg tambahkan beban dosa atas kepala suami
    2nd..akan menjemput kecurangan jantan2 lain utk mengebas bini..
    3rd..akn jd suami DAYUS sbb biarkan 'harta intelek' bini jd bahan pameran umum..brg MURAHAN!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Setuju 100%

      Padam
    2. Ko hodoh dan bodoh
      1st ko jealous sbb dia badan hot
      2nd dh tentu kalau dh kawen laki dia tggung dosa slepas kawen ape kehal plak dosa sblom kawen laki dia kena tanggung
      3rd ko mesti forever alone.. Konon alim pdahal xde sorg pon nak. Ade pon langgan bapuk atau maknyah..

      Padam
  2. kalau tak mahu tayang kelopak poen pon tidak mengapa...cuma pakailah seluar yg digilai masakini...seluar legging...siap nampak lurah poen...aduuhhh...bila lagi nak kenakan seluar legging...

    BalasPadam
  3. mmang bnr bro...takbirrr

    BalasPadam
  4. alangkah indanya ciptaan tuhan..sungguh sangat sempurna....

    BalasPadam
  5. btul tu..buat tempah masuk neraka je dpt bini cmni..

    BalasPadam
  6. yang mengata dan mengumpat mcm ko org pun termasuk dalam golongan ahli neraka jugak kannnn....

    BalasPadam
  7. Cantik mmg cantik,tp setakat cntik luaran wat per..bnda tu semua bkn kekal..dh tua nnti kerepot la..nnti ader plak peminat yg back up dier ni..x der beruntung nyer dpt pmpuan mcm ni..dh mcm jual diri jer..

    BalasPadam
  8. bro,

    waktu aku ditanah suci last 2 week aku didatangi oleh seorang pompuan palestina yg cukup lawa sebab aku tgk dia pakai purdah mata warna biru ori...
    aku tak caya sampai dia tunjuk pas lawatan umrah...

    aku tercengang sebab melalui mata saja aku tergamam melihat pompuan tu...
    bapa aku terus sound kat aku yg ingat bini kat umah...

    aku tersenyum saja la...

    bagi aku itu mungkin kecantikan yg tersirat ciptaan ALLAH TAALA...

    satakat pompuan ni aku rasa dia ni mcm awek wakaf yg berpeleseran kat shopping complex jer...

    ada yg lagi bergetah...

    ingat2 la neelopah wei!!!

    aurat yg terdedah tu menyumbang dan membuka jalan to the gate of hell...

    moshe nik ajis tak tau nak tegur ka???
    mungkin moshe nik ajis pun dok tangkap keras kot...

    sory sebab kuang ajaq
    dah tak da masa nak tegur cara berhemah sebab dunia dah nak kiamat bro...

    pejuang hamas...

    BalasPadam
  9. hehe...

    berat la bahu kiri husband dia kalau mcm ni

    BlogLeaderTalk

    BalasPadam
  10. Sedarlah wahai manusia ciptaan Tuhan~ Fitnah DUNIA telah menimpa ke atas kamu wahai NEELOPA yg LUPA diri siapa yang mencipta tubuh badannya....... Patutkah beliau berpakaian demikian......????

    BalasPadam
  11. Sedarlah wahai manusia ciptaan Tuhan~ Fitnah DUNIA telah menimpa ke atas kamu wahai NEELOPA yg LUPA diri siapa yang mencipta tubuh badannya....... Patutkah anda berpakaian demikian......????

    BalasPadam
  12. golongan vip ramai la yg dok usha minah ni x lm lg...

    BalasPadam
  13. itu push up bra ke die pakai?mane ad org body kecik dada besar, melainkan kalo org tu da rasa "malam pertama"

    BalasPadam
  14. tak best sangat, dalam sekolahku hebat dulu lagi best, baju jarang leh nampak bra
    aku bukan tengok sekolah, aku tengok neelofa
    weii bukan salah aku aaa org dah tayang

    BalasPadam
  15. pelik melayu mudah lupa...

    kalau si minah kelante ni yg konon bawah PAS jadik cam ni knp dipuji2...
    kalau si angelina anjulie tu dikeji2...
    same je taraf depa ni...
    tapi si minah kelate ni lagi teruk... tayang tetek bangga pulak... perasan cantik...
    Nik Aziz tak cukup tarbiah ke??????

    BalasPadam
  16. melayu memang mcm nie.

    BalasPadam
  17. Huk aloh.....

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online