BREAKING NEWS

Latheefa Koya jadi gengster buli budak sekolah...

Memang jelas kesialan pompuan yang bernama Latheefa Koya ni.. Baru dapat sikit kuasa dalam negara, dah berlagak samseng macam tanah melayu ni tok nenek dia yang punya..

Apa kejadahnya dia langgar tempat budak-budak sekolah rendah berlatih bolasepak?

Dah tu, bila ditegur oleh coach yang menyewa padang tu, meroyan macam orang gila Latheefa Koya dan pengikut-pengikutnya..

Ni lah budaya kurang ajar dan samseng yang cuba diterapkan oleh Pakatan Rakyat. Korang tengok betul-betul cina-cina tu meninggikan suara pada coach yang cuba pertahankan hak dia.. Memang macam haram!!

Gua harap sangat rakyat akan tolak Pakatan Haram tu pada PRU akan datang. Tak payah kita pilih pemimpin-pemimpin yang tak tahu hormati undang-undang dan hanya pentingkan diri macam Latheefa Koya celaka tu..

Cuba korang bayangkan manusia haprak macam Latheefa Koya tu jadi Menteri seandainya Pakatan mampu tawan Putrajaya..., habis satu negara kena bala beb...

4 ulasan :

 1. Koya ni dlm bahase kelantan = khayal/mabuk/lalok!!! anak org lalok mcm ni layak je diangkat jadik antara pemimpin??? Dia kan org yg memaksa rahimi sain surat akuan sumpah palsu tu!!! Dia kan sokong forum ambiga (tajuk masuk islam) dulu kan??!!! Lawyer pembelit, nak naik demi kuasa & duit!

  BalasPadam
 2. celako celako celako, nate nate nateeeeeeeeeeee mu Koya!!!!

  BalasPadam
 3. Well....
  ABNORMAL SITUATIONS NECESSITATE ABNORMAL MEASURES.

  BalasPadam
 4. memang pompuan celaka ni.

  BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online