BREAKING NEWS

Empat video "RAHSIA" Proton P3-21A terbongkar...

Sapa yang belum berkunjung ke Pameran Proton Power of 1 di Bukit Jalil.., better korang luangkan masa untuk kesana..

Korang mesti teruja bila tengok kemajuan yang dah dimiliki oleh Proton beb..

Dah tentu yang paling dapat tumpuan ialah Proton model terbaru, P3-21A.

Gua sendiri dah tengok model ni beb kelmarin.. Tapi tak lah secara total.., cuma sneak peek je..

Dan gua gerenti kat korang, model terbaru Proton ni pasti akan buat korang bangga jadi rakyat Malaysia beb.. Design memang cun.., dan interior P3-21A ni memang superb..

Kat bawah ni ada video "rahsia" model terbaru Proton nih.. Gua baru je dapat tadi.. Jom kita 'sneak peek' apa yang ada di P3-21A tu...






p/s: Sikit masa lagi.., gua akan publishkan gambar-gambar sekitar Pameran Proton Power of 1 yang gua hadiri semalam.. Gua tengah edit sekarang ni..

Terima kasih kepada Datuk Sri Syed Zainal Abidin atas jemputan dan layanan terhadap media semalam.. Long Live Proton!!!

8 ulasan :

  1. Apa lagi bro, kasi booking satu la..hahaha

    BalasPadam
  2. Aloya.., kereta lama gua tu elok lagi walaupun dah cecah 15 tahun.., sayang pulak nak tukar yang lain.. Gua pun nak jadi zuhud macam Nik Ajis... Hahahaha...

    BalasPadam
  3. kahkaha Zuhud celah mana? Tu Merz, SUV duk parking kt umah dia hahaha..

    Alah trade in je keta lama tu, lain weh feel bawak keta baru...Yg baru ni power..Specs mmg tip top..

    (racun mode)

    BalasPadam
  4. Bajet tak lepas la bro nak pakai kereta baru.. Gua tengah kumpul duit nak masuk meminang Maya Karin nih... Hahahahaha...

    BalasPadam
  5. Hahahaha siot, goodluck!

    Jgn lupa jemput kenduri nnti, kakakaka

    BalasPadam
  6. Harap2 dijauhkan Proton daripada makhluk2 perosak.

    BalasPadam
  7. Taruk ubat gegat, serai wangi dan air jampi bukan setakat makhluk perosak perosak bangsa pun x berani naik.... Hahaha

    BalasPadam
  8. i pollowww....

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online