Ranking Top 25 Blog Pro Kerajaan...

Posted by MPP On Selasa, 17 Mei 2011 18 comments

Hari ni gua terlebih rajin lah pulak.. Sebab tu lah gua buat senarai blog-blog pro kerajaan yang paling berpengaruh dalam negara ni..

Sebenarnya banyak blog pro kerajaan yang ada sekarang.. Tadi gua tengok ada lebih kurang 150 blog kesemuanya.. Tapi matilah gua kalau nak listkan satu persatu..

So, gua cuma ambil yang 25 paling top je mengikut senaraian Alexa pada bulan Mei 2011.. Pada yang tak tersenarai tu, jangan marahkan gua..., pergi marahkan Alexa Ranking tu yee..

Untuk pengetahuan korang semua.., yang no. 1 sampai 5 tu adalah kategori blogger ELIT.. APCO bayar sebulan 25K.., tu tak termasuk elaun makan dan subsidi petrol...

Yang lain-lain tu semuanya bloggers NYAMUK.. APCO tak bayar gaji tapi dorang cuma dapat elaun makan je sebanyak 5K sebulan.. Sesapa yang tak dapat, sila hubungi Pejabat APCO Cawangan Asia Tenggara..

Jadi bagi yang nak menikmati gaji dan elaun macam bloggers ELIT, sila lipatgandakan usaha anda untuk mengupdate blog dan menghentam Pakatan...

Kekerapan maki hamun Anwar dan Nik Aziz juga akan mempengaruhi kedudukan ranking korang semua.... Oleh itu, rajin-rajinlah berusaha yee...

Ingat kata pepatah orang tua..., "Kalau tak dipecahkan ruyung, mana nak dapat sagunya"....  Hahahahaha...

18 comments:

Anak Seberang berkata...

bro lupa blog aku ka?
kalu rank malaysia aku no last 25..
hahah

Panglima Harimau berkata...

Bro MPP..
Jangan lupa blog aku jgk..
Kih kih kih

Pejuang Bangsa berkata...

fuyooo ! ...ranking aku no 12 !! Top 20 tu ..

thanks bro MPP ...

MPP berkata...

@Panglima Harimau Ye lah broo... lu pun patutnya kat no 18.. Lain kali gua letakkan blog lu yeee... Kalau gua rajin lahh.. Hehehehehe..

MPP berkata...

Gua dah update baru punya list.., Panglima Harimau punya blog baru gua masukkan setelah tertinggal tadi.. I'm sorryyyy... Hahahahahahaha...

Panglima Harimau berkata...

Wah,thanks bro MPP..
Apa pun aku blogger baru..
Start berblog pada 28 Feb 2011..
Yang lain semuanya otai2..
Minta tunjuk ajar..
Hehehe..

Against The Wind berkata...

Kawan kawan blog saya baru.. ranking pun masih 6000 di malaysia..support la sikti tolong link hehe.. Anak Seberang sampai sekarang tak link aku MPP..lu kasik sound dia

MPP berkata...

@Against The Wind ATW.., gua dah lama linkkan blog lu.. Bab si Anak Seberang tu, lu soundlah dia sendiri yee.. Gua tak berani sebab dorang cakap dia tu Taiko Besar di Nibong Tebal.... Hahahahahahahaha...

MPP berkata...

@Panglima Harimau Gua pun budak baru belajar juga Panglima Harimau.. Blog MPP ni pun tak sampai setahun lagi umurnya...

Sebab tu lah gua tak boleh masuk geng blogger ELIT yang OTAI tuu... Dorang mana pandang dekat gua ni... Hahahahaha...

Against The Wind berkata...

Tulah @MPP anak seberang Tok Non bayar gaji ..aku pun org Nibong Tebal gak ..takpa lah..sapa lah aku hehe.

Saya tau bro MPP sudah lama add saya..rakan2 lain kalu nak add sila http://mamuwed.blogspot.com kalau link kasik tau saya paut lu punya log sekali

MPP berkata...

@Against The Wind Lahh... lu budak Nibong Tebal ke? Nanti lu bagi no contact lu kat email gua.. (unitmediapp@gmail.com)..

Apa-apa hal nanti senang gua nak contact lu...

Lantak Hangpa La berkata...

apa pun wa masih berdiri atas pagar... tetap CD bukan kaset lagi...

MPP berkata...

@Lantak Hangpa La Lagi bagus kalau lu upgrade jadi USB beb.. Lagi banyak storage nya... Hahahahahahaha....

Nanang Kesuma berkata...

Bro MPP, oleh kerana wa baru je belaja menulis blog ni so kalu boleh lu tlong bagi nama gua kat APCO, pasai depa tak kenai aku, pas tu lu tolong la promote kat APCO suruh depa bayar kat aku sikit, lepas duit kete aku sebulan RM900 pun dah kira ok tu..Lepas ni makin kuat la aku kutuk PAS, PKR, DAP Komunis, Nik AJIS dan seluruh ahli keluarga, Anwar dan selurrruh ahli keluarga serta yang sama waktu denganya...

MPP berkata...

@Nanang Kesuma Bro.., gaji lu kan dah banyakkk.. Lagipun, bukan ke lu dah dapat komisyen dari Projek Ladang Rakyat 25 persen tiap-tiap bulan? Tak cukup ke? Nanti gua sound kat Nik Aziz dengan Husam yee... Hehehehe....

Anak Seberang berkata...

mamuwed org nibong tebai ka?
nak melawak pun jgn kasaq sgt noo..
nanti org salah interprate tak ka naya duk kata tok non huluq aku walhal aku pun sukarela saja..

hang masuk la komen dlm blog aku, baru la aku prasan, ni tak kena gaya la lepas dlm blog mpp..

btw, aku dh link sbb hg remind walaupun dlm blog org, jgn la cepat sentap.
sabar mau byk jika org tak link blog kita, aku pun pernah remind 10 kali ada yg tak link juga.. rilek arr bro.

bila free jom kita minum di mohd bleh kita sembang2, bantu apa yg patut di Nibong Tebal.

Against The Wind berkata...

bro AS ..hehe melawak ja bab hang bergaji tu,, @MPP pun tau aku melawak..thanx.. Aku masuk 3 kali dah komen kat hang suruh add ..oklaa len kali aku buat 10 kali kat geng lain..

Kalau MPP lain la dia to top 20 APCO bayaq :)).

Aku balik nanti aku cari hang.. thnx again

Pena Minang Return berkata...

Assalamualaikum bro... Mohon linkkan blog kawan bro...

www.penaminangreturn.blogspot.com

tq

Catat Ulasan

Media Online

Share

MPP Online