Jom kita bunuh BABI versi Angry Bird!!!!!

Posted by MPP On Jumaat, 27 Mei 2011 0 comments


Korang mesti geram sangat kat Brother Anwar Bin Ibrahim (B.A.B.I) kann? Dan korang jugak mesti panas hati dengan perangai puak-puak Pakatan yang lebih kurang sama je perangai nya macam si B.A.B.I tu...

Tambah-tambah pulak si puak kapir DAP yang memang perangai dorang macam haram sebab asyik menindas bangsa melayu di Penang dan Selangor..

Gua pun sama macam korang.., tapi gua ada cara untuk releasekan tension gua dengan "membunuh BABI-BABI tu semua"...

Sekarang ni gua nak kongsikan cara untuk membunuh BABI tu dengan korang.. So, korang tak lah tension sangat bila korang rasa marah dengan puak BABI-BABI tu semua... Hahahahaha...

Memperkenalkan......., Permainan ANGRY BIRD si pembunuh BABI....




Untuk pengetahuan korang, Angry Birds ni adalah merupakan puzzle games yang dibangunkan oleh Rovio Mobile dari Finland. Mungkin dorang ni adalah dari cabang APCO wilayah barat kot...

Yang gua tau, games Angry Birds ni adalah yang paling popular dan banyak memerlukan kekuatan akal untuk lepas setiap level..

Maknanya.., orang PAS dan Pakatan tak boleh main games ni sebab dorang tu bukannya ada akal punn... Hahahahahahaha....

Karakter kartun yang dorang tampilkan dalam games ini adalah burung dan BABI. Korang hanya perlu melepaskan tembakan kepada binaan kawasan BABI tersebut. Sambil tu, niatlah korang nak menembak Brother Anwar Bin Ibrahim dan juga konco-konconya.. Wohaaa....

Dulu, games ni hanya wujud dalam versi Android dan pengguna Smartphone je beb.., tapi sekarang ni gua nak bagi versi PC untuk korang supaya korang pun boleh bunuh BABI sama...

Korang hanya perlu klik je kat button download kat bawah tu untuk dapatkan games ni...

So, gua sarankan supaya korang download games ni untuk PC atau Lappy korang.. Tak rugi beb main menatang ni.. Selain dari boleh menghilangkan tension korang dengan politik bangang puak Pakatan, korang juga boleh bantu burung tu bunuh BABI...

Jadi, tunggu apa lagiii... JOM KITA BUNUH BABI-BABI ITUUU !!!! Hahahahahahaha...

0 comments:

Catat Ulasan

Media Online

Share

MPP Online