BREAKING NEWS

Harakah pun dah pandai buat gambar superimposed...


Gua sebenarnya malas nak baca kitab puak-puak bulan iaitu Harakah. Gua rasa macam berdosa je bila baca paper puak-puak bangang ni sebab banyak sangat iklan jual ubat kuat.

Tapi hari ni gua terpaksa baca jugak kitab dorang ni pasal ada member bagitahu gua wartawan Harakah dah pandai buat gambar superimposed.

Mula-mula gua ingat member gua bohong..., bukannya apa.., korang pun mesti tahu yang wartawan kitab PAS tu mana ada yang cerdik IT ni baii... Tapi rupa-rupanya betullahhhh...

Dorang letakkan gambar Ummi Hafilda yang dah di superimposed laa... Hahahahaha... Dah semakin cerdik sikit puak-puak wartawan Harakah ni nampaknya... Mesti akibat dari minum Jus Tok Gundu yang diimport khas dari Pulau Melaka...

So, korang tengok lah sendiri ye..., sebelum ni dorang selalu kata Utusan dan Berita Harian sebagai paper fitnah..., tapi sekarang ni siapa yang kaki fitnah sebenarnya? Baca SINI.

2 ulasan :

  1. KAH KAH KAH!

    GAMBAR MEK NAH ADUN PERUPOK GOMO PUN DIAORG DAH TWIST & SPIN, INIKAN PULA GAMBAR UMMI!

    TAKDE HAL BRO ... TERSERLAH KE'BENGAP'AN JUAK JAUK PAS!

    WARGH WARGH WARGH! ... KANTOL!

    MANTAP MATA MPP!

    BalasPadam
  2. Cry Baby Cry4 Mac 2011 3:26 PG

    Amateur picture editing pun boleh menilainya tanpa perlu zoom in. Make no mistake Politics will always remain politic. Pembaca cuma perlu bijak antara Politik secara Islam atau Politik mempergunakan Islam.

    Kita tengok siapa yang KUAT melalak terasa di fitnah tapi sebaliknya sanggup menyembunyikan fitnah ini......kwang,kwang,kwang

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online