BREAKING NEWS

POK NIK FATWAKAN UMNO SESATKAN UMAT MELAYU..


Nik Aziz datang lagi dengan fatwa terbaru beliau mengenai Umno.. Kalau dulu Nik Aziz pernah kata sembahyang orang Umno tak diterima kerana tolak Islam, sekarang ni Nik Aziz kata Umno jauhkan umat Islam dari agama pulak..

Tak tahu lah apa motif Nik Aziz kata sedemikian.. Mungkin kerana nak menang pilihanraya kecil Pengkalan Kubor gamaknya kot..

Tapi kepada sesiapa yang selalu ikut perkembangan politik Nik Aziz, dah tentu sedia maklum dengan perangai pemimpin veteran Pas ni.. Nik Aziz selalu je akan buat kontroversi bila ada sesuatu peristiwa besar macam pilihanraya kecil ni..

Nik Aziz memang pandai cari publisiti murahan dan mencari pengaruh dikalangan pengikut taksub Pas.. Modalnya cuma satu iaitu Umno.. Lagi kuat Nik Aziz kutuk Umno.., lagi sayanglah pengikut Pas kepada beliau.. Begitulah adanya....

Baca seterusnya di SINI...

1 ulasan :

  1. kalau dia x kata gitu,,,maknanya pengaruhnya akan hilang,,,,bohong pun x pe pok nik yerrr,,janji senang dan kaya ada pulak org hormat dan sanjung.......................uleeeeemokkkkkkkkkk hari ini

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online