BREAKING NEWS

PELUANG 'NIKMATI' GADIS 16 TAHUN, HANYA BERMODALKAN RM5...

Sangat mudah! kini dengan hanya bermodalkan satu tin gam berharga tidak sampai RM5, anda boleh menikmati seorang gadis berusia 16 tahun yang sering berkeliaran dengan tujuan mahu mencari sesiapa yang boleh membekalkan bahan mengkhayalkan itu kepadanya.

Ternyata sekarang ramai budak-budak perempuan di sekitar Kuantan semakin hanyut ekoran dengan kehadiran tin gam serta ketagihannya yang melampau ini.

Bukan setakat ringan-ringan, malah gadis yang sering dilihat mundar-mandir di Jalan Pasar dan Medan Warisan di sini, mudah dibawa ke mana saja termasuk ke ranjang asalkan ketagihannya terhadap gam dapat dihilangkan.

Berikutan ‘populariti’ gadis itu yang digelar ‘Minah Gam Ringan-Ringan’ oleh orang ramai yang mengenalinya. Sememangnya sangat mudah bagi jantan dayus di luar untuk mendapatkan minah gam ini dengan bermodalkan hanya RM5.


Apa la nasib budak-budak zaman sekarang ini, elok elok dah cantik molek perangai pulak terumbang ambing. GAMpang sungguh!!

Catat Ulasan

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online