BREAKING NEWS

TUHAN BAYAR CASH! PEROMPAK MATI EKSIDEN LEPAS MEROMPAK.


Maklumat awal kejadian samun di alamat No 30 Jalan Warisan Indah 8/16, Kota Warisan, Banting Selangor. Suspek 3 orang lelaki di percayai bangsa Melayu telah menaiki 2 buah motosikal telah masuk ke rumah mangsa dan acukan parang pada mangsa.

Semasa kejadian pagar dan pintu rumah dalam keadaan terbuka dan perompak berjaya membawa lari wang tunai dan barang-barang kemas. Jumlah kerugian belum dapat dipastikan lagi.

Secara kebetulan, kejadian rompakan itu telah dilihat oleh jiran mangsa menyebabkan jiran mangsa terus kejar perompak-perompak tersebut.

Apabila sampai di suatu simpang jalan lampu isyarat Genting Sayen, Banting salah sebuah dari motosikal tersebut telah terlibat dalam kemalangan dengan sebuah kereta SUV Nissan Xtrail. Perompak dilaporkan mati di tempat kejadian.

Dua bilah parang senjata yang digunakan untuk merompak telah tercampak di tepi jalan dan beberapa barang kemas dan wang dijumpai di kocek belakang perompak tersebut.

2 ulasan :

 1. Subhanallah!
  Inna-lillah-hi-wa-inna-lillah-hi-rajiun.

  BalasPadam
 2. Jalan mudah.. ............ ...
  Mudahnya dia jalan.
  Mudah kerja
  Mudah mati

  BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online