BREAKING NEWS

MALU!!! BUNG MOKHTAR KENA MAKI DENGAN BOMOH ALAKAZAM..


Selepas Khairy Jamaludin diancam dengan penampar kokedai oleh Tok Bomoh Alakazam Brahim Mat Zin, tiba giliran Bung Mokhtar pulak bakal menerima nasib yang sama.. 

Semuanya gara-gara Bung Mokhtar menyokong Khairy didalam perang mulutnya dengan Tok Bomoh Brahim tersebut..

Tapi gua nampak nasib Bung Mokhtar lebih malang kerana bukan saja dia bakal diancam dengan penampar kokedai, malah dia juga dimalukan oleh Tok Bomoh tersebut dengan menjadikan isterinya sebagai bahan makian..

Ramai dikalangan kita tahu bahawa bini Bung Mokhtar tu memang agak 'liar' semasa mudanya.., tapi bila dorang dah kawin.., kita anggap je tu semua kisah silam dia..


Dan bila Tok Bomoh Brahim laporpo watakungsi tu kembali buka cerita lama pasal bini Bung didalam Twitter, gua anggap Bomoh tu sebagai orang tua tak ada akal.. Tua saja tapi perangai macam budak-budak beb..

Kalau Bung Mokhtar pertikaikan tindakan Bomoh tu yang dianggap sebagai memalukan Malaysia di KLIA, ada baiknya Bomoh Brahim tu jawab dengan cara lebih matang.. Tak payah la nak jawab macam budak 3 suku.. Bukannya susah pun kannn... Tak payahlah nak buka aib bini Bung tu bagai....

Ni je ke level orang tua yang nak digelar bomoh VIP beb? Kalau macam ni punya level mentaliti.., jangan kata bomoh VIP.., nak jadi bomoh ayam pun tak layak!!

4 ulasan :

 1. sepatutnya bekerjasama dan berdoa untuk keselamatan MH370

  BalasPadam
 2. nampaknya hebat nau bomoh ni...sani tampar sana tampar.....kalau ada pilihan raya kecil nanti aku harap bomoh jadi calun bebas....mesti menang punya sebab pengikutnya ada 500 ribu...fuuuuuuuh

  BalasPadam
 3. Klu face 2 face nanti kena penapor buaya plk.haha..

  BalasPadam
 4. ANGGAP JER TOK MOH TU PEMINAT TEGAR FILEM DO RE MI.....ANAK MURID AJIS SATAR

  BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online