BREAKING NEWS

ADUN PKR SOKONG PENJENAYAH BUNUH POLIS?


Ada sorang Adun dari Pkr di Penang ni tanpa sebarang rasa malu atau bersalah membuat kenyataan bahawa penjenayah bunuh Polis di Malaysia adalah perkara biasa je..

Adun Pkr tu jugak kata bahawa tak ada apa yang kita patut hairankan kalau Polis dibunuh oleh penjenayah dan Adun ni seakan-akan nak tuduh Polis lagi zalim sebab bunuh tahanan di lokap.

Yang paling best, Adun Pkr ni bukan cina atau India beb.., tapi Adun ni adalah bangsa melayu dan lebih sanggup membela penjenayah kaum lain dari bersimpati terhadap Polis MELAYU yang kena bunuh kelmarin.

Gua tak terkejut kalau cina atau India Pakatan tak suka pada Polis kerana dorang memang rasis, tapi bila ada melayu bahalol macam Adun Pkr ni pun tunjuk kebebalan dirinya dengan sokong penjenayah, itu dah kira kurang ajar namanya..

Kalau Adun tu tak suka Polis mungkin sebab Polis selalu saman dia di jalanraya sekalipun, janganlah biadap sangat buat kenyataan macam tu sampai tak pedulikan keluarga arwah Polis terbabit kannn...

Macam ni mentaliti pemimpin yang diangkat oleh puak cacai Pakatan? Hampeh betul!!!

Catat Ulasan

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online