BREAKING NEWS

[VIDEO] KERANA FOTO BOGEL, ARTIS BARU NI MAKI HAMUN PEMINAT.


Garang sungguh pelakon baru ni kann.. Tergamak dia maki hamun peminat sendiri selepas ada peminat gatal yang teringin nak tengok gambar artis tersebut pakai bikini dan berbogel..

Artis tu mendakwa, permintaan peminat beliau tersebut adalah sangat keterlaluan dan biadap. Dan disitulah bermulanya episod memaki hamun secara solo didalam laman instagram artis tu kepada peminat gatal tu..


Bagi gua.., tak ada sapa yang salah dalam hal ni.. Gua rasa dua-dua pihak bersalah sebenarnya.. Yang peminat lelaki tu salah pasal mintak gambar bogel.. Dan yang artis tu pun salah jugak sebab menaikkan nafsu para peminat lelakinya..

Cuba korang tengok video artis tu kat bawah ni.. Agaknya apa tanggapan peminat lelaki kalau itulah cara artis tersebut berpakaian? Dah separuh bogel tu beb!!

Catat Ulasan

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online