BREAKING NEWS

HOT!!! IKLAN LUCAH TERLAMPAU WANITA BERTUDUNG DI BULAN RAMADAN.


Mak aihhh... Gua tak sangka sampai macam ni punya lucah iklan-iklan ubat kuat di Malaysia.. Dah tu, pakai pulak model iklan yang bertudung litup.. Bukan ke ni dah kira merendahkan martabat wanita melayu/muslim keseluruhannya?

Yang gua paling musykil.., pompuan bertudung yang jadi model iklan terlampau tu tak ke rasa malu bila muka dia terpampang dengan aksi macam tu?

Berapa agaknya bayaran yang beliau terima agaknya untuk dimalukan sebegitu rupa? Dunia.., duniaa....

3 ulasan :

 1. kt blog bdk2 PR manyak iklan ubat kuat nih...hehe

  BalasPadam
 2. Sekarang WANITA ISLAM bertudung kita pula diHINA! Penyerangan RAKUS dari MUSUH Islam/Melayu terus makin RAKUS dan GANAS! Dan makin ramai BIAWAK-BIAWAK si PENYAMAR-PENIPU-PENGGANAS Cina-Cina/Bukan Bumiputera Kristian Zionis disyaki dari DAP/PKR menyamar sebagai orang Islam - bahkan walau sebagai bukan Islam, boleh sampai sebut contohnya InsyaAllah. Dan kalau kita tak selesaikan masalah kita di Malaysia ini, bakal kita jadi macam Bumiputera Islam/Melayu Palestin/Singapura, yang mana Islam makin dipijak, dan makin hilang semua hak dan tanah pusaka mereka kepda bangsa PENDATANG/PENJAJAH RAKUS! Sudah jelas bukan Islam DAP/PKR sekarang menggunakan agama sebagai senjata untuk MENJAJAH Malaysia.

  Fahaman evangelis Kristian Zionis, ialah doktrin gabungan Kristian Protestant palsu dan pengganas Yahudi Zionis, SENJATA politik merbahaya yang mempergunakan agama, oleh penjajah Barat-Israel melalui CIA-US/MI6-UK/Peranchis/Jerman/Israel-Mossad/EU-NATO (di Malaysia melalui sekutu mereka, DAP/PKR). Fahaman ini dipergunakan untuk menjatuhkan Islam/umatnya, dan menjajah Palestin selamanya untuk memecahbelahkan PUSAT Islam di Timur Tengah, termasuk Mekah di masa hadapan dan seluruh negara-negara Islam yang kaya minyak-gas/sumber asli lain/tanah subur (untuk pertanian syarikat global GM US-Mosanto yang diharamkan di EU sebab boleh menyebabkan penyakit kanser dll).

  PENYAMAR ULAR/BIAWAK DAP/PKR dalam UMNO/BN, terutamanya sebagai penasihat (consultant), jugalah yang menyebabkan tanah pusaka Bumiputera Melayu/Islam dan Bumiputera lain, Petronas, UDA dan FELDA pun makin tergadai kepada geng-geng SAMSENG DAP/PKR, termasuk sekutu mereka, Barat-Zionis, serta sekutu kuat Barat-Israel, Singapura/Korea Selatan/Jepun!

  MAKCIK Tempurung – Pertahan Islam dan umatnya, UMNO/PM/Raja-Raja Melayu/K‘jaan BN, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera.

  (PERHATIAN TERBARU: ada PENYAMUN penakut disyaki dari PENGGANAS/SAMSENG DAP/PKR/Red beans militia durjana yang sekarang meniru gelaran saya sebagai “Pakcik/MAKCIK Tempurung/Temporung” untuk mengelirukan pembaca – mereka juga telah menyamar dengan identiti dan tulisan saya kononnya saya benci dan nak menggulingkan PM kita, dan juga saya seolah bersikap lucah, dan saya telah repot terus ke KDN dan Wanita UMNO!)


  BalasPadam
 3. @Tanpa Nama

  Wanita UMNO pejuang Islam lah sangat?

  BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online