BREAKING NEWS

FATWA BARU PAS!!! DAP PENANG LEBIH ISLAM DARI UMNO TERENGGANU.


PAS mendakwa kerajaan negeri Terengganu yang diterajui oleh Barisan Nasional tidak komited terhadap Islam lantaran gagal melantik seorang exco agama dalam barisan kepimpinan kerajaan negeri.

Menurut Timbalan Pengarah Jawatankuasa Induk PAS Terengganu, Satiful Bahari Mamat, perkara ini amat mengecewakan dan memalukan kerana negeri yang diterajui oleh pemimpin bukan Islam seperti di Pulau Pinang memperuntukkan pelantikan seorang exco agama.

"Tidak adanya komitmen kerajaan negeri khususnya yang melibatkan agama (Islam) sebab tidak dilantik seorang pun mewakili exco agama. Ini amat mengecewakan (bagi) negeri Terengganu.

"Pulau Pinang pun ada exco agama, macam mana Terengganu tiada?" soalnya pada sidang media di Markas PAS Kampung Baharu, di sini, semalam.

BACA SETERUSNYA DISINI..

Catat Ulasan

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online