BREAKING NEWS

BUKA PUASA MAKAN BABI.., ARTIS WANITA MELAYU NI BANGGA SOKONG ALVIN & VIVIAN.




Umum sedia maklum mengenai pasangan blogger yang mencipta kontroversi beberapa minggu lalu selepas memuat naik sekeping foto menunjukkan mereka sedang menikmati hidangan Bak Kut Teh sambil mengucapkan Selamat Berbuka Puasa.

Akibat daripada itu, ramai rakyat Malaysia yang tidak berpuas hati dan menganggap ianya tidak bermoral. Walaupun Alvin dan Vivian atau lebih dikenali sebagai Alvivi telah dipenjarakan sementara menunggu kes dibicarakan semula, namun isu ini masih hangat diperkatakan apabila Sazzy Falak dikatakan menyokong pasangan itu.

Sazzy mula dicemuh peminat apabila selebriti itu dilihat telah berkongsi sebuah artikel yang ditulis oleh seorang blogger lain dan menulis status seolah-olah memihak kepada Alvivi di laman Facebook miliknya.

Namun melalui portal Malaysian Digest, Sazzy telah menafikan perkara itu dan menyatakan dia langsung tidak tahu mengenai perkembangan akaun Facebook miliknya memandangkan ia dikendalikan oleh orang lain.

8 ulasan :

  1. dikendalikan orang lain....alasan bodoh.

    BalasPadam
  2. Standard la, jd artis x laku lps tu cr publisiti murahan, dah la pakaian x senonoh, mcm x cukup kain, perangai pun dah x serupa Islam..Pelik la org dia ni...mak bapak dia x ajar ka yg babi tu haram...apa kejadahnya yg dia dok sokong si anak babi 2 ekor tu. Hishhh....geng2 artis tlg jgn buat perangai babi yea..and then mnta semua org boikot si baghal ni..mcm ostazah pening tu.

    BalasPadam
  3. ni la melayu liberal mcm ceo air asia x tu...

    BalasPadam
  4. laki dia tu kan masuk apprentice asia. last skali kena anjur koktel event yg siap hidang arak pelbagai lg. yg best dah la kalah awal pastu kena jual maruah tlg sorang kristian filipine utk menang program tu. penghinaan atas penghinaan.

    BalasPadam
  5. Boddo kata UAI

    BalasPadam
  6. ni lagi sekor spisis siput babi!!!
    betino boddo..

    BalasPadam
  7. kalau benar bagai d kata, memang celaka la diri. tapi awas jika sebaliknya takut-takut termakan diri sendiri

    BalasPadam
  8. aku rasa la, org kita jugak yg mengajar sikafir laknat ni jd mcm tu. besar kepala memperolok-olokkan agama islam

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online