BREAKING NEWS

[18SXX] IKLAN LUCAH WANITA BERTUDUNG DI BULAN RAMADAN.Sekali lagi wanita melayu bertudung dieksploitasi oleh pembekal ubat tenaga batin di negara ini untuk melariskan jualan mereka..

Lebih memalukan, wanita melayu digambarkan seolah-olah amat terbuka tentang seks sehingga sanggup beraksi sedemikian didalam majalah..

Ramai sedia maklum, wanita melayu khususnya yang menutup aurat selalunya mempunyai rasa malu yang tinggi untuk membicarakan soal hubungan kelamin secara terbuka.. Malangnya, iklan-iklan lucah sebegini akan mengubah persepsi masyarakat terhadap wanita-wanita terbabit.

Apatah lagi ditambah pula dengan aksi-aksi keterlaluan oleh model iklan tersebut, lebih mudah wanita melayu bertudung dianggap sebagai murahan kerana sanggup berkelakuan sedemikian demi wang ringgit. ~ MPP News

4 ulasan :

 1. bukan wanita islam ne..pompuan kafir je yg buat iklan ne

  BalasPadam
 2. Sekarang WANITA ISLAM bertudung kita pula diHINA! NGO Melayu/Islam kena buat lapuran polis - ini sebenarnya DIRANCANG!Penyerangan RAKUS dari MUSUH Islam/Melayu terus makin RAKUS dan GANAS! Dan makin ramai BIAWAK-BIAWAK si PENYAMAR-PENIPU-PENGGANAS Cina-Cina/Bukan Bumiputera Kristian Zionis disyaki dari DAP/PKR menyamar sebagai orang Islam - bahkan walau sebagai bukan Islam, boleh sampai sebut contohnya Insya-Allah. Dan kalau kita tak selesaikan masalah kita di Malaysia ini, bakal Islam diTUMBANGKAN di NEGARA ISLAM Malaysia ini dan kita jadi macam Bumiputera Islam/Melayu Palestin/Singapura, yang mana Islam makin dipijak, dan makin hilang semua hak dan tanah pusaka mereka kepda bangsa PENDATANG/PENJAJAH RAKUS! Sudah jelas bukan Islam DAP/PKR sekarang menggunakan agama sebagai senjata untuk MENJAJAH Malaysia.

  Inilah akibat bila ramai BUMIPUTERA Melayu/Islam terlalu BUTA dan BERPECAH - sampai tak sedar MUSUH MELAYU/ISLAM sebenarnya terus menyerang dengan amat TERANCHANG, dari pelbagai sudut!

  Lihat bagaimana Bukan Islam DAP/PKR nak TUMBANGKAN Islam/umatnya di TANAH MELAYU kita ini, sebagai matlamat utamanya, dengan cuba menubuhkan Suruhanjaya antara Kepercayaan (IFC - Inter Faith Commission), kononnya untuk memperjuangkan kebebasan beragama di M'sia ini, tapi disyaki mahu MENUMBANGKAN Islam sebagai AGAMA PERSEKUTUAN! Dan si dalang kuat belakang IFC ini ialah rejim Jerman yang amat pro-Israel, melalui pertubuhan politikya iaitu Konrad Adenauer Foundation di Malaysia (lihat http://www.kas.de/malaysia/en/about/). Rejim Jerman (Kristian Zionis) ini memang JAHAT dan dalang dua muka - depan tunjuk baik pada orang Islam, belakang nak tumbangkan Islam/umatnya)!

  Fahaman evangelis Kristian Zionis, ialah doktrin gabungan Kristian Protestant palsu dan pengganas Yahudi Zionis, SENJATA politik merbahaya yang mempergunakan agama, oleh penjajah Barat-Israel melalui CIA-US/MI6-UK/Peranchis/Jerman/Israel-Mossad/EU-NATO (di Malaysia melalui sekutu mereka, DAP/PKR). Fahaman ini dipergunakan untuk menjatuhkan Islam/umatnya, dan menjajah Palestin selamanya untuk memecahbelahkan PUSAT Islam di Timur Tengah, terutamanya Mekah di masa hadapan dan seluruh negara-negara Islam yang kaya minyak-gas/sumber asli lain/tanah subur (untuk pertanian syarikat global GM US-Mosanto yang diharamkan di EU sebab boleh menyebabkan penyakit kanser dll). Bahkan Vatican juga telah dikuasai puak Kristian Zionis ini.

  Bahkan Teresa Kok dari DAP dan yang lain dari PKR, selalu ke Jerman. Juga jangan lupa, satu lagi NGO Jerman-Zionis, Transparency International yang asyik menghentam polis dan Kerajaan BN, ditubuhkan dan berpusat di Berlin. Selain dari itu Berlin ini juga pusat Kristian Zionis di Eropah, termasuk melalui media global, God TV, yang makin berleluasa melalui satelit canggih dan tersembunyi, di negara-negara Islam!

  Jadi BUMIPUTERA Melayu/Islam mesti lihat maklumat penting ini di http://www.jais.gov.my/isuagama/ifc.php dan video di http://taipingmali.blogspot.com/2013/07/khas-untuk-pengundi-kuala-besut.html

  MAKCIK Tempurung – Pertahan Islam dan umatnya, UMNO/PM/Raja-Raja Melayu/Bahasa Melayu/K‘jaan BN, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera.

  (PERHATIAN TERBARU: ada PENYAMUN penakut disyaki dari PENGGANAS/SAMSENG DAP/PKR/Red beans militia durjana yang sekarang meniru gelaran saya sebagai “Pakcik/MAKCIK Tempurung/Temporung” untuk mengelirukan pembaca – mereka juga telah menyamar dengan identiti dan tulisan saya kononnya saya benci dan nak menggulingkan PM kita, dan juga saya seolah bersikap lucah, dan saya telah repot terus ke KDN dan Wanita UMNO!)

  BalasPadam
  Balasan
  1. hehehe.... Kelakar pun ada

   Padam
 3. Setuju bahawa iklan ini menjatuhkan maruah orang melayu

  BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online