BREAKING NEWS

MELETOP!!!! GAMBAR TERKINI SKANDAL SEKS PEMIMPIN PAS KEDAH TERSEBAR..


Sebuah fanpage laman sosial Facebook, Analisis Politik Terkini telah mendedahkan sekeping gambar skandal seks yang didakwa seorang pemimpin sebuah parti politik Islam di utara tanah air.

Gambar tersebut dimuat naik oleh laman berkenaan dengan mempersoalkan kredibiliti pemimpin parti berkenaan yang selama ini begitu lantang bercakap mengenai akidah islam.

Dengan penyebaran gambar tersebut, imej parti islam berkenaan akan semakin tercalar terutama setelah tersebarnya video skandal seorang lelaki yang didakwa setiausaha agung parti berkenaan.


12 ulasan :

  1. nice muff!

    BalasPadam
  2. wah...cunnilingus

    BalasPadam
  3. tu gambo najib dengan altantuya tu....orang pas baik-baik belaka....sekiranya ada pihak menyatakan nabi muhammad adalah individu paling perlu dicontohi ia adalah kenyataan paling bodoh sekali.....individu yang wajib di contohi adalah penyokong pas.....terutama tuhan nik aziz

    BalasPadam
  4. ermmm...PAS...pertubuhan anak2 Setan....

    BalasPadam
  5. Eh kan dia dr sakit puan? tentulah dia nak check 'anu' tu. Kena cium dulu ada bau ka tak. Lepas tu jilat-jilat sikit. Ada rasa ke tak. Tu sop biasa la dr Hamdan....eh bukan...dr pas

    BalasPadam
  6. babai bang non dgn pakatan haramjadahnya. sudah terbukti kuasa ALLAH sentiasa mngatasi perancangan keji dan jahat musuh2 ISLAM

    BalasPadam
  7. hisap keletik baik punya ini kah yg dikatakan islam pas barua punya pas malukan islam je.

    BalasPadam
  8. Bukan parti lawan x buleh buat cut and paste ni tapi mereka ada iman yg kuat dan takut pada hukuman Allah ta'ala.

    BalasPadam
  9. awat kegaitan seks haram@zina byk dilakukan oleh puak Pas

    BalasPadam
  10. apa yg penting...kedah BN tawan semula..

    BalasPadam
  11. Mat Sabun,
    Anu-war,
    Stopa spender,

    Gila lah..boleh buat koleksi..

    BalasPadam
  12. kalo dh eksiden teruk mcm dr novandri...baru blogger umno nk insaf ke?
    kalo setakat eksiden masuk wad je...sempat mintak maaf lg..

    kalo terus GOL???

    tp...yela...umat umno kebal dari kematian...ye x...
    sbb tu xkisah hal2 mati..

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online