BREAKING NEWS

GEMPAR!!! NIZAR KEMPEN SAMBIL NAIK BASIKAL DITENGAH MALAM BUTA..


Dah apa kena pulak dengan bekas Menteri Besar Perak ni beb? Tengah-tengah malam buta boleh pulak dia berkempen kayuh basikal sambil bawak bendera.. Nak cari populariti murahan lah tu gamaknya...

Gua difahamkan.., Nizar menunggang basikal berwarna oren sambil membawa ketiga-tiga bendera parti komponen dalam Pakatan sambil mengelilingi sekitar kawasan tapak ceramah di kawasan DUN yang ditandinginya, Changkat Jering, malam tadi..

Ramai yang tersenyum melihat gelagat kuda kayu DAP tu.. Bukan tersenyum sebab bangga.., tapi mungkin tersenyum sebab tak sangka ada jugak yang buat gila macam tu..

Makin teruk penyakit kronik Nizar tu nampaknya kann... Kesiannnn... Huhuhuhu..

18 ulasan :

  1. la...panas hati k admin lihat nizar berbasikal?

    BalasPadam
    Balasan
    1. biasa le..
      sebelom menang naik la basikal..moto burok..jalan kaki..
      dah menang..
      tukar camry..klw dibiar lama lagi berkuasa mau semua Exco pakai helicopter sorang satu..auta punya kaki...puii

      Padam
  2. NIZAR, bila nak turun Pasir Panjang?... ada orang tunggu hang depan kubor Lekir. Ada benda dia nak settle cara jantan..

    BalasPadam
  3. masa dia dok kayuh tu...masa tu la mau pi FLENG KICK KAT BELAKANG bahalol ni...baru syoooooooook...

    BalasPadam
  4. Puak PR ni dekat dekat 5hb ni semua dah sewel. HIDUP BN.

    BalasPadam
  5. nizar ni hmmm .. susah mau cakap ..

    BalasPadam
  6. Kalau akulah yg jumpa aku cakap:

    "Senyummm... Eleleh lambai sikit... Yeahhh!... Nah ambik kau sedas!"

    BalasPadam
  7. Hmmmm ABU

    BalasPadam
  8. sebagai orang perak malu aku wei ada bekas mb macam ni....tapi aku cadangkan kat nizar lagi cool kalo pakai spender size stopa ali...but phua chu kang naik basikal...lepas tu datang waktu najib tengah berucap....lagi cool

    BalasPadam
  9. Lebih telan pil kuda ni.

    BalasPadam
  10. nizar bingai...anak hang dok sekolah asrama tu lagi ka? MRSM,kan? DAP suka ka hang bagi dia pi situ?

    BalasPadam
  11. Kelakar gak nizar ni..weii..bagi la can...

    BalasPadam
  12. Ini lah PERANGAI pemimpin mengada-ngada,konon bersusah payah untuk raayat!kalau ada prang puji sikap dia ni dizaman ni,maknanya bodoh yang teramat!

    BalasPadam
  13. Nizar kelembai...bangkang dari longkang

    BalasPadam
  14. BN perintah 56 tahun hutang negara 502 bilion....kasi 5 tahun lagi Malaysia bankrap...ini kalilah BN perlu dikuburkan selama2nya...Malaysia sejahtera tanpa BN

    BalasPadam
    Balasan
    1. auta Je lebih...

      Padam
    2. Aku pelik la cai2 ckp psl hutang negara ni.. Kalo dh byk sgt hutang apsl nk bg semua free? Xke makin brtmbh hutang tu? Lg 1, semua bnda free tu akan guna duit Petronas. Okla... Tp bkn ckp nk bg harga mnyk turn ke? So cmne tu? penin den memikrnya..

      Padam
  15. org perak semua benci kau la SIAL!!!!! hipokrit punya org...

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online