BREAKING NEWS

SUAMI SAYA TAK PERNAH PAKAI SPENDER... - BINI STOPA ALI


Kenyataan terkini isteri Mustafa Ali berkenaan dengan paparan video suaminya yang sedang menjalinkan hubungan intim bersama seorang perempuan janda anak dua.

"Suami saya tidak pernah pakai seluar dalam ".Katanya kepada wartawan yang menemubualnya ditalian telefon sebentar tadi.

"Pihak media seharusnya pandai membezakan susuk tubuh milik suami saya yang sebenar dan cara kehidupan suami saya yang sebenar. Bukan menyiarkan berita fitnah dan palsu dan memburukan suami saya."katanya.

Keengganan Mustafa Ali memngulas lanjut isu yang mencalarkan imagenya sebagai Setiausaha Agung Pas Malaysia, hanya mengundang persepsi rakyat yang semakin memandang dirinya adalah pelaku sebenar didalam video tersebut.


*sumber

38 ulasan :

  1. Itu lah isteri ..............suami dapat nikmat isteri kena back up......pulak hidup PR..........terbaik

    BalasPadam
    Balasan
    1. Stopa jg yg untok berganda2....

      Padam
  2. Pakai G-String tak ada size kot..!!

    BalasPadam
  3. ...kak ooii, bahaya tak pakai spender, nanti batu jadi lanjut...tapi batu Stopa laki kak tu tak lanjut pun...

    BalasPadam
  4. Webportal berita edisi percuma tanpa perlu melanggan

    Freemalaysiakini2.com

    BalasPadam
  5. Memang confirm aku takkan pangkah PAS-piss-pussy ni lagi. Nasiblah kalau bini Stopa Ali habak laki dia tak pernah pakai spender. Ada aku peduli???? Yg confirm video tu tunjuk jelas Stopa Ali tengah 'humping' betina yang bukan isteri dia. Kalau isteri nombor 2, habaklah.

    Patutlah depa seangkatan dengan P'Gay'R le ni. Negara Islam tah kemana, Hudud tah kemana...elok lagi BN. Terok macam mana BN ni, depa tak munafik, depa
    tak mengaku depa tu wali, boleh confirm siapa pi syurga, siapa pi neraka
    tak macam PAS-piss-pussy ni.

    Tolak semua calun-calun PR - Pakatan Rasis!!!!!
    Tolak semua calun-calun parti "Manifesto BUKAN Janji"!!!
    Tolak semua calun-calun parti sokong kaum sesat LGBT!!!
    Tolak semua calun-calun parti yang sangup nak gadaikan kalimah Allah SWT!!!

    SELAMATKAN MALAYSIA!!!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bee End lagi terok. Tunding org lain 1 jari tapi 4 jari tunding diri sendiri

      Padam
    2. ANON 1210..PR LG TEROK.PAKU DULANG PAKU SERPIH.KATE KAT BN.PR YG LEBIH.KOTE NUAR BERAHIM ORG DAH TGK.KOTE AZMIN ORG DAH TGK.NI KOTE STOPA ALI PULOK ORG TGK.KO PENAH TGK KOTE PEMIMPIN BN.XDE KN.ORG CAM TU NK ARAPKAN JD PEMIMPIN.BKN STAKAT DORG YG ROSAK.ABIH 1 MALAYSI ROSAK..

      Padam
    3. Pkr n pas suka mengata n kuarkan kata2 yg kesat...macam ni nk memerintah negara? Hancus....

      Padam
    4. Dlm dunia ni Allah swt beritahu cabaran utama lelaki adalah wanita..org yg x de duit pn bole menggatal dgn ramai wanita, ini kn pula org yg ade duit mcm org2 politik ni..
      Kes2 pemimpin BN ni buat mcm2 dosa,x usah dok kate la kot sbb x baik sbnrnye menghebahkan dosa org..Nk kate BN x buat sume tu?pastinye lagi teruk..mcm2 lg dosa dorg buat..
      rakyat zaman skrg x sekadar brharap pd media utama shj..byk lg sumber boleh dpt info..
      Pemimpin BN plak kalo dilihat dr profil pendidikan,bkn ramai pn yg brpendidikn tinggi..sume nye hny tau nk bodek n kroni je utk naik jd pemimpin..jd care dan teknik yg dijalankan oleh BN ni x bijak..semenjak anuar ibrahim dijatuhkan lagi,brmule nye sketsa serangan peribadi oleh BN..kan yg menyokong tanpa bukti kukuh pn da mndpt dosa..jd,yg mengata pd org ni pn baik sgt ke?

      Padam
  6. pompuan2 ni selalu back up laki kalau laki buat hal....itu dh jadi perkara biasa sebab berlaku dah depan mata....padahal dalam hati tau itu memang laki dia.....alasan buat camtu sebab tak nak nama laki tu buruk nanti kesannya tak baik untuk anak-anak dan cucu-cucu....nak tak nak kena lah menajdi pelakon wanita terbaik....

    BalasPadam
  7. @Tanpa Namajust another Wan Azizah....

    BalasPadam
  8. kita tunggu alasan alasan 'logik' dari pengganut pas tentang v sek mustaa ali...nak gelak2

    BalasPadam
  9. Betul le komen dia tu. Sama sama tak pakai spender.

    BalasPadam
  10. nak jaga nama keluarga je ni...macam jijah....dalam hati mesti nak bunuh diri.....haha.....mana ada jual spender macam stopa ni teringin jugak aku pakai....haha

    BalasPadam
  11. aku tak pernah tengok dia 'in person', tinggi mana dia, besaq mana dia, ragam mana dia aku tak pasti, tapi aku pernah tengok dia dlm tv, blog, rakaman2 press conference. yg aku nampak orang dlm video tu dgn dia ada satu persamaan, i.e. mulut dia dok menguyah (apa benda ada dlm mulut dia aku tak tau). ini 'trade mark' seseorang. rakaman2 dia banyak, sila buat perbandingan. sound tv masa depa 'in session' jadi pudar & suara pompuan / 'pernafasan' lelaki jadi kuat pulak. itu yg aku nampak.

    BalasPadam
  12. dia dah ngaku dan tak bertanding. kita serahkan pada polis untuk buat siasatan. dia gentleman, dah buat salah berani ngaku. semoga taubatnya diterima allah.

    BalasPadam
  13. pandai putar belit..tapi tak sapa percaya dah...

    BalasPadam
  14. Dah tak boleh tutup bangkai gajah ni, kuburkan je lah....! Kalau tak kubur, busuknya akan menggugat kesihatan seluruh rakyat

    BalasPadam
  15. Sama macam Anwar..suami sedap2..isteri kena backup..wallawwe

    BalasPadam
  16. kalau dah memang politik putar belit,sampai ke spender pun nak dibelit juga..dulu stopa x pakai spender sebab kilang x buat saiz tok stopa la ni zaman dah maju spender Big Show pun adaa....kalau x pakai spender seluar pun x pakai la..bodoh punya bini stopa sodap dgn tina lain mu back up..hampeh

    BalasPadam
  17. Telog labuh kalu tak pakai spenda

    BalasPadam
  18. apa punya isteri dah...laki pakai spenda pun dia tak tahu. cakap tak pakai spenda.

    BalasPadam
  19. AKU YAKIN BUAH ZAKAR SITUA NIH DAH LABUH SAMPAI KE LUTUT SEBAB SEUMUR HIDUP TAK PERNAH PAKAI SELUAR DALAM...KAH..KAH..KAH...MACAMANA PULA KALAU BENDA TU BANGUN.....NAK BUAT LAGU MANA....JENTIK KAH.......ATOK AKU DAN BERUSIA HAMPIR 80 TAHUN PUN PAKAI SPENDER LAGI....JENAMA RENOMA LAGI...CLASS....CUBA BAYANGKAN STOPA NIH PERGI SEMBAHYANG DAN TAK PAKAI SELUAR DALAM.....APA JADI KETIKA RUKUK DAN SUJUD....MESTI BENDA TU BERAYUN......DAN AKU MASIH INGAT USTAZ AKU KATA KAUM LELAKI WAJIB BERSELUAR DALAM KETIKA BERSOLAT......FIKIR KAN LAH.......

    BalasPadam
  20. betul tu, BN meroyan, tahi lalat kat dahi tu sapa punya ya? hahahahahahha, kantoi lagi umno haram jadah

    BalasPadam
  21. tahi lalat kat dahi tu sapa punya ya? hahahahahahha, kantoi lagi umno haram jadah

    BalasPadam
  22. tahi lalat kat dahi tu sapa punya ya? hahahahahahha, kantoi lagi umno haram jadah

    BalasPadam
  23. Memang la, tu seluaq jerot bukan spenda, laki sedap pnya hayon dia tak tau, tngok dak gi youtube tu ...

    BalasPadam
  24. PULOK DOH ...LAKI TAK PAKAI SPENDER. BAHAYA WOII PUAK2 PAS SYIAH NI. KALU DAH TAK BERSPENDER SOKMO ASYIK TERPACAK AJER LAH ANU TOK STOPA TANPA KAWALAN.

    BalasPadam
  25. walawei hati2 ramai lelaki tak berspenda dia kalangan rakyat malaysia ni...bukak zip terus cucuk.

    BalasPadam
  26. Aduhai bini Stopa....dengan hang x payah la pakai spenda...telanjang bulat la.Ni sbb buat keja di hotel...pakai seluaq pakai la spenda.....klu x mau panggil spenda boleh sebut seluar jerut.Apa punya bini x dak perasaan langsung tengok laki sat atas sat dibawah...sedap punya hayun.Ya la aib suami kena jaga kan....Rasanya klu bini aku dah lari minta cerai dah...mana boleh terima anu laki dia share dgn orang lain apa tah lagi yang tak sah berjimak...dunia dunia.

    BalasPadam
  27. Aduhai bini Stopa....dengan hang x payah la pakai spenda...telanjang bulat la.Ni sbb buat keja di hotel...pakai seluaq pakai la spenda.....klu x mau panggil spenda boleh sebut seluar jerut.Apa punya bini x dak perasaan langsung tengok laki sat atas sat dibawah...sedap punya hayun.Ya la aib suami kena jaga kan....Rasanya klu bini aku dah lari minta cerai dah...mana boleh terima anu laki dia share dgn orang lain apa tah lagi yang tak sah berjimak...dunia dunia.

    BalasPadam
  28. bini stopa kata dia lebih kenal spender laki dia tak besar macam sarung bantal... lagipun dia kata stopa pakai spender tak tuck-in macam pelakon dlm video tu... mana mungkin laki dia yang sakit lutut boleh beraksi macam tu, walaupun untuk 6-7 minit... mustahil

    BalasPadam
  29. tok pa besar beruang panda mengawan tu dia tak nampak, taik lalat secoet dipertikaikannya... kenapa bebal sangat si Azamail Aza ni... patut di lilit spender tok pa kat muka dia ni pastu lempang kuat2

    BalasPadam
  30. suami saya rekod paling lama pun 2 minit... mana mungkin dia boleh sampai 6 minit! kahkahkahkah... tak caya tanya hadi awang

    BalasPadam
  31. Awak jenis puak Penipu Rayat yang bangang..!

    Mana boleh 4 jari tuding kat diri-sendiri..? Lainlah kalau ibu-jari awak boleh bengkok ke belakang..!

    BN OK..! PR KO..!!

    BalasPadam
  32. Laki aku tak pakai spender. Cuma pakai sarung cempedak sekali sekala.

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online