BREAKING NEWS

PANAS!!! BILIK HOTEL AKSI TERLAMPAU STOPA ALI DIDEDAHKAN..


Menurut kakitangan Pejabat PAS di Jalan Raja Laut, Setiausaha Agung PAS sering mengunjungi Hotel ***ANA untuk berbincang perkara penting.

Sebelum skandal Mustafa Ali terbongkar, kakitangan tersebut percaya dengan alasan Mustafa yang perbincangan tidak dapat dibuat dalam pejabat PAS kerana terlalu ramai "MATA-MATA" yang akan membocorkan kepada pemimpin atasan parti.

Lebih mengejutkan kerana jarak Hotel ***ANA hanya 5 km dari pejabat PAS. Jadi benarlah alasan yang diberi oleh Haji Hadi yang Mustafa sakit lutut, tak boleh jalan jauh sebab hanya 5km dari pejabatnya!

Kakitangan pejabat PAS tersebut beritahu yang dia bersedia untuk membuat kenyataan bila tiba masa yang sesuai. Katanya lagi, dia tak sanggup untuk menanggung dosa menyimpan kegiatan penzinaan Setiausaha Agung PAS yang akan menyebabkan parti tersebut dilaknat Allah S.W.T.

Dia juga bersetuju dengan pandangan Tuan Guru Haron Din yang kes penzinaan ini perlu dibawa ke Lembaga Disiplin parti serta bersedia untuk menjadi saksi untuk membongkarkan perkara ini.

Nampaknya semakin banyak PAS buat solat hajat minta supaya ditunjukkan kebenaran, semakin banyak kebenaran yang terbongkar.

Kakitangan pejabat PAS sendiri tak sanggup nak simpan dosa besar bosnya berkat solat hajat Tuan Guru Presiden.


*sumber AAKJ

4 ulasan :

 1. pape pun kita kena berintegriti dan cakap mestilah serupa bikin bukan macam ayam jantan kokok bederai2 ekor penuh taik.,

  BalasPadam
 2. Baguih la ada mereka2 yg dah tak sanggup bersubahat dgn puak2 yang berlakon jadi ulamak dan pejuang Islam tetapi sebaliknya adalah lebih nakal dari UMNO.La ni Allah bayar cash atas dunia lagi.Asyik dok doa bagi tunjukkan org UMNO ni adalah bermoral rendah...sekarang Allah dah tunjuk sape sebenarnya pemimpin PAS yg maksum tu kononnya...Jadi jangan la suka dok kata jahat pada orang lain klu kita pun bukan baik sangat...muhasabah dirilah pemimpin PAS dan pengikut2nya.Bersatulah kita orang Melayu

  BalasPadam
 3. Tolak semua calun-calun PR - Pakatan Rasis!!!!!
  Tolak semua calun-calun parti "Manifesto BUKAN Janji"!!!
  Tolak semua calun-calun parti sokong kaum sesat LGBT!!!
  Tolak semua calun-calun parti yang sangup nak gadaikan kalimah Allah SWT!!!

  SELAMATKAN MALAYSIA!!!!!

  BalasPadam
 4. Tgh SEDAP boleh Cover la... Bila da tersebar x sedap la ....

  BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online