BREAKING NEWS

MAHASEWEL SAHKAN SKANDAL ANWAR DENGAN LELAKI.


Khalid Mohd Ismath aktivis pelajar pro Anwar Ibrahim keluarkan kenyataan melalui akaun twitternya berbunyi "Saya tak kisah pemimpin saya LGBT, tak da agama atau sosial. yg penting dia laksana amanah rakyat dan negara serta tidak salahguna kuasa".

Kenyataan Khalid Ismath seolah-olah dia sudah tahu lebih awal yang Anwar (pemimpin dimaksudkan Khalid) seorang LGBT.

Selepas Khalid Ismath, hari ini lidah rasmi PAS sendiri iaitu harakah melaporkan "Gambar 'Anwar' bercumbu dengan lelaki mula beredar".

Tajuk laporan Harakah Daily seolah mengesahkan bahawa itu memang Anwar. Jika Harakah tidak pasti dengan gambar tersebut sudah pasti tajuk laporan tersebut diakhiri dengan tanda soal. Contoh "Gambar 'Anwar' bercumbu dengan lelaki mula beredar?".

Namun, apapun yang berlaku... bapa U-Turn dan Master Mansuh ini pasti akan salahkan UMNO. Anwar tetap akan cakap semua ini konspirasi UMNO.

Tapi, ada banyak kemungkinan dengan isu penyebaran gambar seks sejenis Anwar Ibrahim ini. Pertama, apakah mungkin ini bertujuan untuk divert isu penglibatan Anwar Ibrahim dengan kes pencerobohan di Lahad Datu?

Kemungkinan yang ke dua, apakah ini jalan untuk Anwar dan pembangkang mencari undi simpati daripada rakyat sebab akhir-akhir ini, ada dikalangan orang UMNO sendiri mahupun rakyat mula muak dengan isu seks melibatkan Anwar Ibrahim.

Kemungkinan yang ke tiga, kematian PI Bala sebagai nyawa politik Anwar terpaksa digantikan dengan modal yang lain bagi meneruskan populariti beliau sendiri. - mynewshub.

11 ulasan :

  1. Ya setuju!

    Saya juga dah tak mahu dengar lagi hal masalah seks dia sebab keputusan Hakim dalam kes Liwat Saiful dah menjelaskan perbuatan tu MEMANG BERLAKU.

    Bagi saya sekarang saya lebih bimbang ttg penglibatan dia sebagai Dalang menjual negara. Ini lebih serius.

    JIKA DAKWAAN INI BENAR... BERMAKNA DIA ADALAH PETUALANG BANGSA DAN NEGARA!

    BalasPadam
  2. Anuar Ibrahim menafikan gambar dia tapi Kemungkinan ini jalan untuk Anwar dan pembangkang mencari undi simpati daripada rakyat sebab akhir-akhir ini, ada dikalangan orang UMNO sendiri mahupun rakyat mula muak dengan isu seks melibatkan Anwar Ibrahim.

    Apa-apa pun undi aku bukan untuk Parti yang memperjudikan Keselamatan Negara.

    BalasPadam
  3. Si Mahasewel bodoh nk mampos tu xingt ke Pemimpin Idola Haprak nya ni kena penjara dulu sbb salah guna kuasa???

    BalasPadam
  4. muka budak ni dengan sliper aku kalo dibandingkan sliper aku lagi hensem.....sumpah

    BalasPadam
  5. Apa yg nak diharapkan kpd pemimpin lgbt, tiada
    agama dan sosial......perintah Allah untuk dia
    menjaga diri sendiri pun tak boleh patuh, inikan
    pula nak menjaga rakyat.....
    Apa jaminan yang pemerintahan lain boleh lebih
    amanah dan tidak salahguna kuasa dpd yg ada
    sekarang??

    BalasPadam
  6. Lain kali takpayah highlight mamat tak betul ni, dia sapa...? Sampah...! Jgn buang masa posting bab manusia yg takde nilai ni.....

    ---Graduan Dean's List

    BalasPadam
  7. Aku mtk sgt pihak Uitm & Kem.Pengajian Tinggi sack terus budak syiah muka berok ni dr Uitm...budak gila ni digantung je dulu..Dia bckp ikut sdp mulut je mcm mak bpk dia...kutok PM & Kjaan sewenang2nya...Mtk Menteri@ KPN Kem.Pelajaran, Kem.Pengajian Tinggi amik tindakan drastik pd budak kurang hajar ni...juga jgn lepas pndg pada guru & pelajar cina, india & bangsa lain...pantau fb & twitter dia org...sbb kita Xnak double standard di sini...bila org melayu je cpt2 jatuh hukum...kebejatan bangsa lain dibiar je..tu sbb dia org naik tocang!!!

    BalasPadam
  8. Jijan Mali....17 Mac 2013 5:50 PTG

    Laa....idup lagi bapok syiah ni. Ingatkan lama dah padam. Aku harap sosial bloggers tak yah ambik pedulilah mangkuk berhayun ni. Umoq pun setahun jagung tapi kalau jumpaq tengah jalan lempar dengan batuke, kayu ke macam hangpa lepaq anjing GILA sebab dia dengan anjing gilaq sama spesis...auf,auf,auf...khinnk,khinnk.. muahahaha...

    BalasPadam
  9. amanah terhadap fitrah manusia pun tak mampu nak jaga..ada hati nak memerintah negara? hanya org mental je sokong..

    BalasPadam
  10. Susah la sebenornye lawan DSAI ni. Dia banyak duit. Ramai pengikut taksub. Ada international backing lagi. Tahan dia, dapat undi simpati. Dakwa dia, dia psyco hakim, melengah2kan kes, sihir tok sheikh india, beli pndakwaraya, tak nak dok kandang saksi, beli polis. Lawan dia face 2 face, debat ke, parlimen ke, gerenti trkedu pak2 menteri umno kecuali kj je. So camana nak lawan dia ni? Dia jadi pengkhianat negara pun polis tak boleh nak buat apa2. Dia burukkan negara bila di luar pun passpot dia bole direnew. Suma takut. Tak de teloq. Xenophone bole halau, aljuburi ni tak boleh pulak halau dan tarik kerakyatan. Thaksin pun boleh kena tendang keluar thai. Power dia ni lebih dari PM kekadang. Kalu tembak je, ada la cari peluang buat rusuhan ganas. So camna? Kena pakai blogers takbernama je la kutuk dia dan tunjuk video je peluru kita. Utusan tv3 kena saman, tak bole lawan, hakim2 bawahan ni senang je dibeli, konfem kalah.

    BalasPadam
  11. ha ha...bakal lawyer anjing ni kata dia pluralist..aku kata kau puakalist...kau pikir rakyat malaysia ni belum cukup matang ke dengan ideologi yg makbapak kau ajar tu...sejukla perut makkau mengandungkn kau 9bulan...ada mata sengaja xmau lihat, ada telinga sengaja xmau dengar,ada otak sengaja xmaupakai

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online