BREAKING NEWS

LELAKI DALAM GAMBAR ITU BUKAN ANWAR.


Setelah gambar-gambar terbaru skandal seorang lelaki yang didakwa pemimpin utama pembangkang tersebar awal pagi semalam, hari ini pelbagai penafian telah dibuat oleh media pro Pakatan dan juga blog-blog mereka.

Antara alasan yang diberikan ialah, lelaki dalam gambar berkenaan terlalu muda dan tegap untuk disamakan dengan pemimpin Pakatan berkenaan.

Selain itu, kualiti gambar yang kabur serta visual yang kurang jelas juga menjadi alasan bahawa gambar tersebut adalah palsu dan sengaja direka bagi menjatuhkan imej Ketua Pembangkang.

Tidak ketinggalan, Umno disalahkan seratus peratus diatas penyebaran gambar berkenaan yang disifatkan sebagai usaha kerajaan untuk menutup pelbagai isu yang ditimbulkan oleh Pakatan Rakyat.

Walaubagaimanapun, Ketua Pembangkang sendiri masih belum memberikan sebarang kenyataan berkenaan didalam isu gambar terbaru ini.

Dijangka, beliau akan menggunakan alasan yang sama seperti isu video beliau bersama Chinadoll yang menjadi kontroversi tak lama dulu. ~MPP News.

14 ulasan :

  1. saki baki kaum nabi luth yang tinggal.....

    BalasPadam
  2. tanya pada mat sabu siapa peliwat terbilang
    tentu jawab mat sabu nwar dalam syarahan
    tanya pada karpal siapa moralnya hilang
    tentu jawab karpal nwar dalam parlimen

    tanya pada azizah siapa anugerah tuhan
    tentu jawab azizah nwarlah sayang
    tanya pada bad rule siapa imam mehdi pilihan
    tentu jawab ustaz nwar dalam ingatan

    tanya pada abim siapa hebatnya orang
    tentu jawab abim nwarlah pilihan
    azizah bini nwar turut dijulang
    anugerah khadijah isteri nabi diberi sandang

    tanya pada saiful siapa liwatnya seorang
    tentu sumpah saiful nwarlah jantan
    tanya pada eskay siapa pelanggan jalang
    tentu sumpah eskay nwarlah jantan

    tanya pada khalifah lim siapa pm pakatan
    tentu jawab khalifah lim nwar ditatang
    tanya pada haji adi siapa pm pakatan
    tentu jawab haji adi nwar perjanjian

    tanya pada nik aziz siapakah ahli surga tersayang
    tentu jawab nik aziz nwar dalam ilham
    orang umno kena jilat kaki inilah orang
    memang sangat hebat ini binatang

    BalasPadam
  3. Dok giler nak jadi Perdana Menteri Malaysia....

    Semuga Allah sentiasa melindungi negara ini dari manusia hipokrit seperti ini... aamiiinn...

    BalasPadam
  4. Pelanduk dua serupa!

    BalasPadam
  5. Penfitnah laknatullah ya allah hancurkan penfitnah2 ini

    BalasPadam
  6. Jijan Mali....16 Mac 2013 12:09 PTG

    Dah terlalu tegap pulak....dulu masa dengan cina doll habak perut suspect boroi. Le ni bila perut boroi tak dak, habak pulak badan suspect tegap sangat...jadi kalau badan empunya diri tak tegap, kes perut boroi dulu betullah...kahkahkah...

    BalasPadam
  7. laaaa..video CSL lagi kabur. boleh pulak semua orang kenal dia..

    teruskan dengan denial syndrome anda wahai macai2 Pengencing Rakyat!

    BalasPadam
  8. TOP 10 Konspirasi Terhebat Dunia

    1. Kennedy Assassination
    2. Sept. 11
    3. Acquired Immune Deficiency Syndrome
    4. Roswell
    5. Moon Landing
    6. Bermuda Triangle
    7. Alien Reptiles
    8. Chemtrails
    9. Electronic Banking
    10. Subliminal Advertising
    11. Anwar Gay

    BalasPadam
  9. aku yakin ini tindakbalas terhadap azlan yang u-turn tuuu..nak membuktikan azlan tu memang dibayar utk menipu. dan terbukti juga saiful bukhari tidak berbohong. sebab itu dia berani bermubahalah.

    BalasPadam
  10. Kalau saiful tu berbohong dah banyak keaibannya Allah SWT bukakan.. tapi sekarang ni yang tak bersumpah pulak yang Allah SWT bukakan keaibannya.. apa jugalah tindak ANU nak spin tetap janji Allah SWT tu bayar cash atas dunia ni..

    BalasPadam
  11. tak heran dah... bila bukti dah jelas, tak boleh nak nafi lagi...satu perkara je yg mampu dilakukan iaitu salahkan umno... suruh sumpah laknat confirm tak mau sbb takut dilaknat...takut kerana salah... yg bodoh adalah pencacai2 aljuburi tu...

    BalasPadam
  12. Berita yang menggemparkan....

    Pengendali Blog SuaraPakatanRakyat telah membuat pengakuan bahawa beliau tidak kisah PM Malaysia seorang gay.

    http://suarapakatanrakyat.com/2013/03/kalau-anwar-gay-sekalipun-so-what

    BalasPadam
  13. aku heran lawh psal org ambik gambar2 ni dah lawh tak ada klor dah tu kabur lak ...hp canggih camera canggih handycam canggih..tak ada kah yang focas terang2..buat lawh cerita yang bagi org konfident belive neh semar2 berjerabu..hahahaa..human buat cerita

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online