BREAKING NEWS

AWAS!!! LOKASI TERKINI PENGIKUT KIRAM BERJAYA DIKESAN.



BREAKING NEWS : Pengikut-pengikut Kiram kini dipercayai telah berjaya melarikan diri ke pantai dan menyelam ke dasar laut.

Pihak tentera berpendapat agak sukar untuk mengesan tentera Kiram sekarang kerana kebolehan mereka untuk menyamar dan bertukar rupa.

Terkini tentera Kiram disyaki berubah bentuk menjadi Tiram. Justeru itu, sesiapa yg menjumpai tiram walau di mana jua adalah diminta untuk dengan segera menghapuskannya.

Sehubungan dengan itu, sos tiram tidak dibenarkan untuk dimakan buat masa ini.

Sekian, harap maklum.



p/s: Cerita ini sekadar hiburan semata-mata.. Tak ada kena mengena dengan yang hidup atau mati..

15 ulasan :

  1. Hehe..ada~ada saja..

    BalasPadam
  2. sos tiram saya kat rumah ni pun tak bleh makan ka bro? kena buang jugak ka?

    BalasPadam
  3. Nasib baik sos tiram aku dah habis semalam..

    BalasPadam
  4. lawak ke? macam nak mengundang penampar jer.

    BalasPadam
  5. Lawak bodoh.. di saat negara bersedih di atas pemergian pahlawan2 yg gugur di perbatasan, kau plak boleh buat lawak tahap bangang

    BalasPadam
  6. Ni BN punya pasai la ni...
    Dah masak 3 'Rasa' kena cancel...
    Ni sandiwara ja kan?

    BalasPadam
  7. Ni BN punya pasai la ni...
    Cancel masak 3 'Rasa' malam ni...
    Ni sandiwara ja kan??

    BalasPadam
  8. SEMUA INI SALAH TIRAM !!!

    HAHAHAHA..

    BalasPadam
  9. masuk hari dah sebulan aku cirit hijo....angkara sos tiram punya pasal.....aku main bedal je makan tak tahu kat botol tu ada cop tiram ke kiram......kalo besok cirit lagi mr mansuh aku cari......

    BalasPadam
  10. Hmmm,,.......susah macam ni......saya jugak ada 2 botol sos tiram yg baru dibeli......so tgh pikir ni.....nak dihantar ke balai polis ke atau dikuburkan......kena tanya pokok sama pokok nampaknya!....

    BalasPadam
  11. terbaik...

    celako mu Kiram!!!

    BalasPadam
  12. Bencinya, tipah tertipu hahaha

    BalasPadam
  13. kiram Punya ha ni dah jadi tiram

    BalasPadam
  14. tak lama lagi pengganas sulu tu semua hero2 kita buat sos tiram la..lpas tu hantar kat kiram suroh masak sayur kailan campur sos tiram spesel..kaci cerdik sket..

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online