BREAKING NEWS

WOW!!! 800 ribu hadir dengan ceramah Nik Aziz di N.9..



Fuhhh..., memang ramai betul yang datang dengar ceramah Pok Nik di Majlis Makan Malam PAS Lenggeng, Nilai Negeri Sembilan tu kannn.. Anggaran kasar dari Pas disitu.., khabarnya hampir SEJUTA orang yang hadir beb..

Korang tak percaya???? Cuba la korang kira sendiri hadirin yang ada didalam gambar diatas tu.. Paling kurang pun 800ribu tauu.. Itu belum kira lagi yang duduk atas bumbung Dewan dan juga yang tengah menyorok bawah meja..

Yang nampak kerusi kosong tu sebenarnya dorang pergi tandas dan pergi hisap rokok.. Kalau tak memang penuh gila beb..

So gua rasa BN di N.9 kali ni akan tumbang dek kerana gambar diatas tu.. Ye lah kann.., 800 ribu tunjukkan sokongan pada Pok Nik.., confirm Mat Hassan tak boleh tidur lena lepas ni.. Huhuhu..


10 ulasan :

  1. sedara bunian Islam2 Februari 2013 1:00 PTG

    800 000 ? lebih tu !

    BalasPadam
  2. takkan jeulos kot,,ramai la tu,,dengki betoi dan perut busok betoi hampa ni keturunan umno pirasyat

    BalasPadam
  3. Klu si Pok Nik ni dtg tmpt aku nk bg ceramah 10 kali..20 kli aku xkn dtg..buat apa nk dngr ceramah ulamak songsang nih!!!..sepatutnya semua ahli Pas Pis Pus suruh dia letak jawatan..ada ke nk dijual nya kalimah Allah pd org2 kafir...!!

    BalasPadam
  4. Nik Aziz diusung sana sini nak tarik ramai orang datang ceramah POLITIK ( bukan ceramah Ilmu Agama),kalau orang tua ini dah ada siapa pula mereka nak usung.....

    BalasPadam
  5. Tanpa Nama says:
    2 Februari 2013 1:31 PTG..nampak sgt hangpa ni x boleh terima ceramah daripada ULAMAK..kesian kat hang sebab hati dah keras..hang mungkin lebih suka tgk konsert k-pop anjuran UBN..

    BalasPadam
  6. Umur tua dah. Cakap pun kadang2 dah merapu. Tapi bila dah orang usung kesana kemari , ikut ajalah sementara masih laku......

    BalasPadam
  7. pas ni adalah golongan khawarij... dan berfahaman syiah. perlu ditolak segenap rakyat jelata.

    BalasPadam
  8. Isu kalimah Allah.kenapa pok nik buat U turn 360 darjah boleh siapa siapa juak juak tegar pas pis pus beritahu.

    BalasPadam
  9. 800,000 orang....woi banyak tu...dia kira masuk sekali dengan jin dan langsuyir kut. Spesis ni memang banyak pun kalau PAS-piss-puss buat ceramah...Lebih-lebih lagi kalau Mur'shit'dol Am depa datang.

    Tolak PR dlm PRU13 ni. Satu undi untuk PR adalah satu undi untuk PAS-pis-pus, DAPpigs, P'Gay'R dan satu undi untuk tuhan 'Allah Trinity' DAPpigs mereka tu. Jangan kita gadaikan masa depan anak-anak dan cucu kita dengan memangkah parti-parti yang bersekongkol bawah PR dlm PRU13 nanti.....

    BalasPadam
  10. Tanpa Nama 2 Februari 2013 3:32 PTG...bkn nye tak blh terima ceramah daripada ULAMAK...masalah nye kalau dengar ceramah Pok Nik bkn nye dpt PAHALA pon....ceramah nak mengajak perpecahan umat Islam....fitnah sana sini xde bukti tu amalan ulamak yg zuhud ke??

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online