[VIDEO] Azhar Idrus kata PSY joget macam beruk Gila..

Posted by MPP On Selasa, 12 Februari 2013 12 comments

Nasib baik gua tak reti nak menari gangnam style yang dipopularkan oleh artis korea PSY tu beb.. Kalau tak, confirm gua pun masuk dalam kategori beruk gila yang macam Azhar Idrus ni kata..

Yang tak berapa bestnya, kenapa Azhar Idrus hanya kata macam tu pada gangnam style? Tarian lain macam mana pulak Azhar oii? Gua tengok lebih kurang je tarian lain dengan gangnam tu..

Lagi satu.., korang akan dapat dengar dalam video dibawah, Azhar Idrus salahkan kerajaan sebab biarkan TV dengan Radio pasang lagu gangnam..

Katanya, tindakan kerajaan yang tak prihatin tu telah menjejaskan minda seluruh anak muda di Malaysia hingga menyebabkan dorang semua jadi macam beruk gila..

Hahahaha.., gua respek betul kat Azhar Idrus ni.. Selamba je dia kutuk orang macam lah dia tak pernah muda dan menari terkinja-kinja disatu masa dulu.. Lagu Cek Mek Molek nyanyian M.Daud Kilau tu macam mana pulak hukumnya yee... Hipokrit betul!!!

12 comments:

Tanpa Nama berkata...

Aku langsung tak hormat sgt pada azhar Idrus ni...setakat ceramah nak buat lawak..g lah ke MaharajaLawak..!..Aku heran sungguh..ramai sgt taksub kat mangkuk ni...Bukannya apa,dulu aku tercari cari juga apa yg nak di sampaikan oleh mangkuk ni pada umum oleh ceramahnya.Habukk pun tarakkk...!ciss...bodoh tul aku mengikutinya..jadi aku pun pakat ngn member aku tak akan dgr lagi atau pegi ceramahnya.

Tanpa Nama berkata...

Bagus jgk mung letak video ni....boleh dgr sikit bab2 agama..

Tanpa Nama berkata...

LAAA....BODOH PIANG ADMIN...DAH SOALAN PON TY PASAI GANGNAM STYLE,DIA JWB SOALAN TU LA...ADEHHH!!

Tanpa Nama berkata...

SATU LG,DIA WAT LAWAK JUZ NK ILANGKAN ORG DR NGNTUK,& NAK TARIK ANK MUDA,KALAU KORANG AMIK LAWAK JE,XAMIK ILMU YG DIA SAMPAIKAN MMG LA KORANG XDPT FAEDAH APA.

NAK SMPAI ILMU MST ADA CARANYA...DGN PNUH HIKMAH..KURANG2 ALHAMDULILAH ORG RAMAI TERUTAMA ANAK MUDA KEMBALI KE MAJLIS2 ILMU
WALLAHUALAM

Tanpa Nama berkata...

Tanpa nama 10.16 ptg,

memang itulah alasan yg diberikan oleh peminat UAI. Tp, saya nak tya tuan, sekiranya buat lawak dalam majlis ilmu (ilmu agama pulak tu) hingga orang ketawa terbahak-bahak, menggunakan perkataan tak sopan spt 'celaka', 'beruk gila'.. dan sebagainya, ADAKAH ITU CARA BERDAKWAH YG DIAJAR OLEH RASULULLAH?

Bila Tuan dapati jawapan kepada soalan saya tu ialah 'tidak, Rasulullah tidak ajar begitu.', maka soalan saya seterusnya, apakah ajaran Rasulullah 'ketinggalan zaman'?
Apakah UAI lebih tahu cara berdakwah daripada Rasulullah?

Kenapa Rasulullah mengajar kita ttg adab-adab yg PERLU DIPELIHARA dalam majlis ilmu?
Apa hikmahnya?

Ahmad Albab berkata...

Bagus la.. Sekurang-kurangnya dia kenal Psy tu lelaki ke perempuan..

Tanpa Nama berkata...

patut agama jauh dri hati org muda klau blik dri ceramah dlm kepala cuma ingat ayat lawak....boooohhh...saya setuju pendapat anda tuan,majlis agama bukan tempat mengata oreng..

Tanpa Nama berkata...

memang le UAI cakap joget gangnam PSY macam beruk Gila..sbb tak best mcm tarian separuh bogel masa function puak2 PKR kat Kulim tu hr...yg tu baru nala beb...slurppsss..!!!

Tanpa Nama berkata...

anon 10:16 PTG,bgi saya,berlawak pun berpada-pada,jgn smpai nk kutuk krajaan...bagi saya,cara ustaz kazim elias lebih bagus dri cara UAI mengajar...

suara rakyat

Tanpa Nama berkata...

caya le anon 12:46...kome pon sependapat dgn teman le...sebab teman lg suka cara ustaz kazim elias berceramah...memang tak sblh mana2 parti politik...yg salah tetap salah..wajib beliau tegur...

Tanpa Nama berkata...

dan sepatutnya UAI ni beri jawapan 3 in 1..dah ditanya mengenai gangnam selitkan sekali mengenai tarian bogel di Kedah tu..mana lebih baik? jika sekadar nak buat org tak tido..atau org muda suka dengar ceramah memanglah bagus..tetapi kesannya tidak sama..budak muda yg suka dengar UAI punya ceramah ialah kebanyakannya suka kpd DEMO..walau bukan semua tetapi jiwa mereka dah tertanam dgn sikap 'mengejek2' org dan memperlekehkan' org..senang cakap budaya kurang ajar dan tak menghormati org itu dah mula menjalar...itu sangat2 tidak baik sebagai pendakwah yg dikatakan mengajar ilmu ALLAH.

Tanpa Nama berkata...

sy juga kurang respect dgn UAI ni,sbb dia bnyak menggunakan kata2 kesat dlm ceramah...kutuk sana sini,sy sndri keliru dan tak faham,dimana keindahan islam tu?tegurla cara yg elok..

Catat Ulasan

Media Online

Share

MPP Online