BREAKING NEWS

TERKINI!!! AMK PKR SERANG IPD POLIS KEPALA BATAS!!


Sekumpulan macai pemuja Anwar telah berhimpun di perkarangan IPD Polis Kepala Batas petang tadi ekoran penahanan reman rakan mereka, Lim Chee Leong selama sehari semalam bermula pagi hari ini.

Ketua AMK Pulau Pulang, Amir Ghazali berkata, Chee Leong, Naib Ketua Pasukan Keadilan Perai ditahan bagi membantu siasatan satu kes pergaduhan yang membabitkan bekas pekerjanya di kawasan komersial Jalan Raja Uda, Bagan pada Selasa lepas

"Bekas pekerja Lim Chee Leong kutip duit parkir RM5 satu kereta secara tidak sah dan tanpa pengetahuan Lim Chee Leong sendiri.

"Perbuatan Jusrul (bekas pekerja Chee Leong) itu orang tak puas hati, sampai berlaku pergaduhan. Lim Chee Leong cuba dibabitkan sedangkan itu perbuatan bekas pekerjanya," ujar Amir di sini.

Ketua Jingga 13, Amizuddin Ahmad yang lebih dikenali sebagai blogger 'Sharpshooter', Abg Latip (Ketua Cabang Kepala Batas) antara aktivis yang hadir di sini.

Wakil peguam mangsa berkata, pihaknya sedang berusaha mendapatkan perintah membebaskan anak guamannya itu petang ini juga.


p/s: Ni dah kira menghalang tugas Polis untuk menyiasat kejadian sebenar punca pergaduhan terbabit.. Puak-puak PKR ni ingat negara tak ada undang-undang ke hah?

2 ulasan :

  1. Seronokkkkkkkkkkk kalau geng ni memerentah undang2 jenayah mungkin dimansuhkan!
    Horeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.Ini macam ke tadbir negara?

    BalasPadam
  2. Aku nak buat collection bom nuklear, carbines, rifles, grenade, cannons, guns, pistol, .177 , .22 , .35 calibres rifles, c4 dan semua aksesori mititary sekiranya Pakatan Haram berkuasa.

    Gua serious la...

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online