BREAKING NEWS

TERBAEK!!!!! PSY iktiraf 1Malaysia..


Blogger dan cai-cai Pakatan dah mula cirit-birit beb bila dorang tahu The Phenomenal PSY iktiraf Satu Malaysia didalam laman sosial Twitter beliau..

Gua yakin, anjing-anjing Pakatan mesti akan tuduh Najib bayar extra kat PSY untuk tulis One Malaysia kat situ..

Tak pun, blogger-blogger lembu Pas akan tuduh PSY dah jadi barua BN selepas dijemput untuk menyanyi di Penang..

Apapun.., kehadiran Superstar Korea tu disini dah memantapkan lagi sokongan rakyat terhadap BN..

Gua terdengar ramai anak-anak cina berkata tadi, mana ada kerajaan yang boleh bagi tengok konsert Superstar macam PSY ni secara percuma..

Najib dah buktikan bahawa BN boleh!! Nak harap Guan Eng dan DAP??? Sampai mati pun jangan harap laaaa... Huhuhuhuhu...

6 ulasan :

  1. kesian sibloger bangang ni tak rasa malu dengan apa yang najib dah termalu bila silap teknik,,tanya peminat PSY,,,kah kah kah kah

    BalasPadam
  2. Nik ajis lagi besar kemaluannya sampai tahu jantan betina semua main redah nak tunjuk pandai dah tu bukan setakat blogger dia aja yang bangang sekali pengikut2 dia juga turut bangang sebab berketuakan orang bangang yang sudah pasti bawa masuk longkang.
    Nak tunggu puak2 tu berak dulu atas kepala tak guna dah.!

    BalasPadam
  3. Anak sapa la atas komen aq ni...pesal pulak nk malu...spatutnye ko yg malu...ade ke pembangkang nak bwk psy mari kat malaysia?kalu stakat nk kencing org pun agak2 la.ni satu lagi,mesti ko igt bn bayar guna duit rkyat...utk pengetahuan ko itu duit swasta bukan duit kerajaan...jgn bodohkan diri macam puak pr,ckp berdekak2 tpi xthu papepun...

    BalasPadam
  4. Kita tunggu China Doll 4 action

    BalasPadam
  5. Are you ready for pas......yesssss,are you ready for amno.........nooooooooo..........kuakkk tuiii

    BalasPadam
  6. najib dimalukan dlm event ni..sian pak jib botak...hahaha

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online