BREAKING NEWS

JANGAN SERANG ANAK FADZILAH KAMSAH.. - NASARUDIN TANTAWI


Ketua Dewan Pemuda PAS Malaysia, Nasrudin Hassan melahirkan kekesalan terhadap apa yang dilakukan ke atas pakar motivasi, Datuk Dr Mohd Fadzilah Kamsah.

“Biarpun kita tidak bersetuju dengan pandangan dan kritikan beliau, namun janganlah sampai menghina dan mengaibkannya sedemikian rupa, itu bukan akhlak kita berjuang,” tulis beliau di Facebooknya.

Justeru, penegasan beliau buat kesekian kalinya, khas dihulurkan kepada semua rakan-rakan pimpinan, penceramah, facebooker, blogger, websiter dari Pakatan Rakyat agar tidak membalas hujah dengan kejian dan makian atau menyerang lawan dengan memburukkan peribadi dan hal anak beranaknya.

“Kekalkan rentak menentang penyelewengan, penipuan dan fitnah lawan atau mana-mana pihak dengan hujah yang berasaskan nas, fakta dan figure,” ujarnya lagi.


4 ulasan :

  1. Sejak bila ustat nasa ni berhujah dgn fakta?

    BalasPadam
  2. Sama la dgn pemimpin UMNO... semua hampeh... rakus nya perabus duit negara.

    BalasPadam
  3. Bukan ker selama ini semua penyokong Pas memang kurang akhlak dlm memberi dan membalas komen?sepanjang zaman Pas mencerca /menghina UMNO. sejak bila pulak mereka tunjuk hipokrit@ lakunan terbaik mereka?Mat Sabun dgn Normah '2' okey ker? Bakal Presiden Pas tu..!jgn main2....! Pas parti agama yg wara' (kononnya) telah diterajui oleh Presidennya yg....kwang..kwang..kwang..! buruk betul bunyinya.

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online