BREAKING NEWS

Artis baru ni BANGGA tayang LURAH dalam Majalah...

Ishhh..., murah hati betul artis kita sekarang ni kann... Senang-senang je buat 'wayang free' untuk peminat tanpa sebarang rasa bersalah..

Gua terfikir jugak.., kalau dorang tak dedah sana sini.., tak popular ke hah? Saja je kan dorang tu nak bagi jantan-jantan kabaret diluar sana tu berdarah hidung.. Tak baik betul perangai dorang kannn...

Baru-baru ini, penyanyi lagu hatiku milikmu, Nera AF9 telah tampil dalam sebuah Majalah Bandwidth. Majalah ini sebenarnya mengumpulkan koleksi kisah dan gambar gadis-gadis cantik dari Sabah.

Nera atau nama sebenarnya Queennera Francine Francis Kitingon yang menghiasi muka depan majalah berkenaan kelihatan begitu cantik dan menawan..

Walau macam manapun.., mungkin akibat terlampau teruja, beliau berposing sehingga menampakkan lurah miliknya..


4 ulasan :

  1. hehehe ..alaaaahai nampak sikit jer tuuu...

    BalasPadam
  2. macam edit je....

    BalasPadam
  3. hehhehehe..alaaa nasik lemak si Nera nih 50sen aje.. tuh tektik photo je tuh,..tarik kolar baju kebawah then kepit sikit nasik lemak... ce tengok kat bawah tuh kosong je nasik lemaknya.. :)

    BalasPadam
  4. edit jak... she is my friend, im not gonna let you say something she not done! she is a good person... anyway she is christian not MUSLIM, dont talk like u never done it before!!!

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online