BREAKING NEWS

18SXX!! Tetek Rosmah jadi pujaan Hairie Othman..


Hari ni baru gua tahu bahawa Hairie Othman memang dah lama giankan tetek Rosmah Mansor.. Sampai ke dalam Twitter dia meroyan bercerita pasal benda alah tu beb..

Macam ni ke mentaliti sorang yang diangkat sebagai penceramah dalam parti Pas..? Berceramah kononnya dorang parti Islam yang paling baik dalam dunia.., tapi apa kejadahnya cerita pasal tetek bini orang?

Patut la cai-cai Pas semua dah jadi tiga suku.., dapat penceramah gila babi macam Hairie Othman ni rupanya... Kesiannn... Huhuhuhu....

20 ulasan :

  1. Macam tak betul je hairie tu...gila eaa.

    BalasPadam
  2. Esok statement keluar Fb kena hack!!!!puiiiiiiii

    BalasPadam
  3. Dia ni ada harapan untuk kekal lama dalam PAS sebab dia ada ciri-ciri yang diperlukan.. Lain-lain ciri baca di sini:

    http://kitopunyo.blogspot.com/2013/01/nizar-lambai-nizar-telunjuk.html

    BalasPadam
  4. ini yg org pas agung2kn...masyaalah...da solat ke blom mamat ni..smpai kuar statement cmni..bnyk2 knla beristighfar..
    klau btul2 islam xkn mcmni caranye nk tegur org lain..
    islam xajr mcmni..baik anda bertaubat..

    BalasPadam
  5. dia ambik dari tukar tiub ni..dia ngan isham dua-dua gila

    BalasPadam
  6. Rosak pas pabila mempunyqi ahli yang berfikiran tidak waras sebegini.

    Kenapa ulama dlm pas tidak memberi nasihat kepada ahli2nya supaya pabila berbicara harus berlandaskan cara nabi bukan syaitan.

    Hilang kreabiliti pas sebagai sebuah parti islam apabila tidak mampu mendidik ahli2nya kepada jalan allah dan bukan jalan syaitan.

    BalasPadam
  7. Tahniah PAS, tarbiyah kamu telah berjaya melahirkan pengutuk dan penghina masa kini. Bersedialah dengan apa yg kamu semua kerjakan.... Org PAS ni memang santapan mereka dari pagi sampai ke malam dok kutuk org je... PAS PAS....sesat lagi menyesatkan.

    BalasPadam
  8. camni ke 'penceramah pas'???

    BalasPadam
  9. Takde akhlak. Period.

    BalasPadam
  10. dia frust kot nama x naik jadi calon...aisyah dah dapat tempat kat negeri sembilan...komen macam tu menunjukan mentaliti dia tahap mana...

    BalasPadam
  11. haaqqqq ppttuuuiihhhh la hery oi....

    hang dgn abg hang sama ja prangai. hang p pebetoi abg hang Sahud Othman tu dulu. ka hang pun ada share business indon dgn dia jugak.....ops! terlepas sudah

    A.B.A.I

    BalasPadam
  12. haha mamat nih da meroyan ke

    BalasPadam
  13. Inilah ahklak keimanan yg penuh dgn sikap biadap dn mulut penuh dgn caci keji fitnah trhdp umat sesama islam yg telah diperolehi beliau apabila join pas bg mnyucikn diri. Mungkin inilah ciri2 khawarij anjing2 neraka.

    BalasPadam
  14. Jijik nya....!

    BalasPadam
  15. Inilah hasil tarbiah mursamdol terkemuka si-wali terompah tu.
    Ermmmm, Islam la sangattt! (tangan kat bahu)

    BalasPadam
  16. Mmg sah pas parti politik . Nama sekadar ada tertulis islam unt pikat hj dan lebai2 malang.

    BalasPadam
  17. Korang ni semua bangang. Sekali tengok je dah tau die copy paste dr tukartiub.blogspot.com owned by hisham rais. So stoopid la you all ni
    Bangang. Nampak sangat tak reti explore and x cukup ilmu. Stupid.

    BalasPadam
  18. Salam Saudara Hairie...

    Hadis Rasulullah SAW: Seorang Muslim yang memaki seorang Muslim yang lain adalah fasik, dan melaknat seorang Muslim yang adalah KAFIR...Nauzubillah. bertaubatlah saudara semoga Allah mengampunkan dosamu...

    Semakin jauh aku dari parti mu dengan sikap yang sebegini...

    BalasPadam
  19. Dia terlalu keciwa. Rakan2 artis yg laen jadi calon tapi dia? Hanya dgn tohmahan, cacian dan makian yg pedas saja dapat memuaskan hati2 penyokong tegar dalam setiap ceramah. Kalau cerita baik2, dorang tak datang.Ni si Hery dah ambil Mat Syabu jadikan idola dia. Tak heranlah semua penceramah pas ni otak udang je.

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online