BREAKING NEWS

18SG!! Gambar wanita BUNUH DIRI di Berjaya Times Square.




Kira-kira jam 11 pagi tadi, orang ramai dikejutkan dengan satu kejadian yang diklasifikasikan sebagai kes bunuh diri apabila seorang wanita terjatuh dari tingkat atas sebuah Pusat membeli belah di IbuKota.

Kejadian yang berlaku di Berjaya Times Square itu menyebabkan mangsa yang berusia 35 tahun, terbunuh serta merta di tempat kejadian.

Mengikut saksi ditempat kejadian, mangsa di syaki bergaduh dengan teman lelaki beliau sebelum terjun dari tingkat enam dan terhempas di depan Papa John Restaurant, G Floor di kawasan tersebut.

Pihak Polis bagaimanapun masih enggan mengeluarkan sebarang kenyataan lanjut.

8 ulasan :

  1. takziah kepada keluarga mangsa

    BalasPadam
  2. wa x dapat ang paw x pa duit bleh cari...tapi wa g pasar td semua Babi sudah habis pasal tahun baru cina...haiyaaaaa babi sudah habis maaaa.....wa berani mati klu babi sudah habis....idup pun susah mati pun susah...pasal babi wa brani mati ....jadi mati la dia ...itu la cerita nya...the end.....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ape ko merepek ni setan

      Padam
    2. Kau ingat kelakar ker kemak? =.= bodoh punya manusia..lau mak kau yg terjun itu macam apa cerita?? Sohai.

      Padam
  3. Dia tu mabuk daum ketum + ayaq akaq pinang... tu yg merepek sakan

    BalasPadam
  4. Hahahaha...ngok

    BalasPadam
  5. CINA YG MAMPOS LAGI BANYAK MAMPOS DAN BUNUH DIRI LAGI BAGUS NI.

    BalasPadam
  6. Astaghfirullahalazim. Kebykn CINA ISLAM yg saya kenal sgt jauh lebih baik dari kita ni, tanpa nama. Toksahlah dok kutuk2 depa. Kita yang tak mskan babi ni ramai perangai lg teruk dr babi.

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online