BREAKING NEWS

WOW!!! Pok Nik tiru golongan KRISTIAN sambut besday...


Ehhh..., dulu Pok Nik kata sambut Hari Maulidul Rasul tu adalah meniru golongan kristian... Tapi bila Pok Nik celebrate Besday dia dengan potong kek.., nak kira macam mana tu beb?

Kalau sambut Maulud Nabi Pok Nik fatwakan sebagai tiru golongan kristian.., sambut besday pulak tiru golongan mana? Yahudi?? Israel???

Terbukti sekarang ni bahawa wali PAS tu memang HIPOKRIT!!! Sambut maulud dia kata tak boleh, tapi sambut besday boleh la pulak..

Makin tua makin bodoh nampaknya idola puak-puak macai Pas tu kann...

3 ulasan :

  1. Bro, dasar hiprokasi pembangkang, "gua boleh buat, lu tak boleh buat!", keep up the good work, MPP terbaeeekkk!!

    BalasPadam
  2. hanya nabi Nik Ajis dan umat2 nye saja yg blh buat mende2 camnie...org UMNO...no way..!!dosa kamu tidak akan terampun sampai bila2...

    BalasPadam
  3. Alahhh....apa kisah. Kalau Nik Ajis cakap DAPpigs boleh guna pakai nama Allah swt dalam gelaran 'Tuhan Allah Trinity'depa. Potong kek ni sap-sap-soi saja pada spesis yang telah mengkepala lututkan otak depa. Cakap 'dajal' kang marah pulak.....

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online