BREAKING NEWS

PANASS!!! Ebbi menyamar jadi Polis untuk promosi #HKR112..


SAH!!! Memang confirm janda gersang ni dah meroyan tahap melampau beb.. Gambar diatas ni gua ambik dari laman Twitter Ebbi..

 Korang tengok sendiri.., demi memuaskan nafsu politik dia bersama Pas.., Ebbi sanggup menyamar kononnya Polis pun sokong Perhimpunan monyet di Stadium Merdeka tu..

Apa yang gua tahu, menyalahgunakan uniform Polis macam yang Ebbi buat ni memang boleh dikenakan tindakan..

So, gua harap pihak terbabit dapat berbuat sesuatu pasal kes ni..

Harap Hisham jangan setakat bagi amaran je yee.. Rakyat dah muak la bro..


8 ulasan :

  1. Janda gersang neh memang menyakitkan hati...makin meluat aq adala....

    BalasPadam
  2. STUPID AND GOONE

    BalasPadam
  3. Haa...Menteri Amaran...hang tunggu apa lagi...bila nak pi ligan. Bukti kat depan mata ni....

    BalasPadam
  4. Bt report la bro. Biar polis ambil tindakan pd si mangkuk bangang ni

    BalasPadam
  5. mintak admin jgn salah faham...kemungkinan gmbr nih smasa dia masuk penggambaran filem gerak khas...apa2 pun,abby xlyk pkai bju polis

    BalasPadam
  6. benda kecik pun jadi besar...apala budak2 ni..dia tu artis..faham2 jela apa2 pun dia boleh jadi..

    BalasPadam
  7. memang lah benda nie kecik dan betul lah gambar ni masa dia belakon menjadi inspektor tu..tapi korang tak fikir ker dia ni HIPOKRIT. dalam masa dia dok kutuk dan hina kononnya sistem malaysia ni sistem KAFIR dan tidak bau syurga tapi kenapa mesti nak mengunakan gambar di atas untuk promo HKR tu? heheh nampak sangat perjuangan Abby ni takat mana..

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online