PANAS!!! Gambar isteri Fathu Bari didedahkan??

Posted by MPP On Jumaat, 18 Januari 2013 3 comments

Pertama sekali, gua nak ucapkan tahniah kepada Ustaz Fathul Bari diatas perkahwinan keduanya..

Walaupun perkahwinan kedua Ulamak muda Umno ni diselubungi kontroversi, tapi biasalahh.., beliau pun manusia biasa jugak kann...

Yang gua heran, apalah nak dikecohkan sangat kalau Ustaz tu kawin di Selatan Thai? Biasalah beb.., dah ramai sangat rakyat Malaysia kawin kat sana tu..

Sebelum ni Jejai dengan Fasha Sandha pun kawin kat sana dulu.. Dan gua dimaklumkan, Adun Pas pun ada kawin kat Songkhla..

So.., benda ni biasa sangat.. Lainlah kalau Fahul Bari kena tangkap khalwat atau kantoi dalam video macam Mat Sabun atau Anwar..

Kita sepatutnya doakan yang terbaik untuk orang yang baru mendirikan masjid dan menambahkan umat Nabi macam yang Ulamak Umno ni buat..

Apapun.., gua bagi full support pada Ustaz Fathul Bari.. Beliau memang gua anggap sebagai Idola nombor satu gua buat masa ni..

Cayalah Ustaz!!!


p/s: Gambar atas tu hiasan jee.. Yang gua tau.., bini baru Ustaz lagi cun beb.. Huhuhu...

3 comments:

Gombug berkata...

Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...



Pengasas Blackberry hilang jawatan kerana para pelabur. Jawatan Ketua Pegawai Eksekutif(CEO) yang disandang bersama oleh Mike Lazaridis dan Jim Balsillie kini terpaksa akur dengan tekanan dari para pelabur syarikat mereka untuk melepaskan jawatan mereka. Walaupun mereka berdua bersama sama adalah pengasas bersusah payah membangunkan syarikat ini pada awalnya tetapi mereka terpaksa melepaskan jawatan tersebut kepada Thorsten Heins. Keputusan itu sekali gus menamatkan perkongsian kepimpinan selama dua dekad oleh Mike Lazaridis dan Jim Balsillie yang juga pengasas syarikat telekomunikasi itu selepas bergelut untuk bersaing dengan Apple dan Google.
Baca selanjutnya...



Ketua Pegawai Eksekutif(CEO) Teknologi Maklumat Terteruk: Terdapat beberapa individu yang disenaraikan oleh readwriteweb.com di antara ketua pegawai eksekutif(CEO) yang paling teruk bagi peneraju industri teknologi maklumat.Baca selanjutnya...



Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini. Baca selanjutnya...



Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage.Baca selanjutnya...


SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.Baca selanjutnya...



Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...



Flashback trojan: Ancaman virus terbesar bagi pengguna Mac Apple. Serangan virus Flashback ini boleh dikatakan di antara ancaman virus platform Mac OS yang paling terbesar dalam sejarah tersebar sejak era virus disebarkan melalui disket. Boleh dikatakan insiden merupakan serangan yang paling ketara dalam sejarah ke atas pengguna Mac di mana sebelum ini amat jarang untuk diketahui sistem operasi tersebut mempunyai ancaman virus. Baca selanjutnya...

Tanpa Nama berkata...

mmm mmm kalau isteri keduanya ini dah tua atau dia hodoh atau cacat atau ada apa-apa kekurangan juling ke atau sumbing bibir atau golongan kerdil pun sebenarnya baik juga. Hahhaha bukan apa nak menunjukkan UFB memang terer kahwin sangat-sangat ikhlasssssssss infiniti. Sebab golongan macam ni susah nak cari pasangan sikit.

HAhha jangan marah UFB saje je> Walau apapun tahniah.

Jijan Mali.... berkata...

Aku tak kisah UFB ni nak kahwin banyak. Dia punya hal lah. Ula'r'mak Hadi 'flip-flop' Awang pun ada 3 bini. Quota dia ada 4 asalkan dia buat berlandaskan syara' dan berlaku adil. Itu yang dituntut oleh Islam pun.

Yang penting dia tak godam dan jilat bini member, dia tak bagi counciling one to one pada bini/anak dara orang pukul 2 pagi dalam bilik hotel, dia tak kerabat bini orang dalam keretapi dan perangai-perangai hamPAS yang lain dari spesis-spesis yang anggap mereka lebih 'isle' dari umat islam yang
lain kat bumi melaya ni.

Catat Ulasan

Media Online

Share

MPP Online