PANAS!!! Azwan Ali maki mak sendiri dalam Twitter??

Posted by MPP On Rabu, 23 Januari 2013 17 comments

Sebelum ni, portal Murai.com melaporkan ibu kepada Azwan Ali iaitu Mak Tom dikatakan jatuh di bilik air pada malam persandingan Ummi Hafilda.

Yang menariknya, Azwan Ali dilihat mengeluarkan kenyataan pedas mengenai isu tersebut di laman Twitter beliau yang disifatkan sebagai 'biadap' terhadap ibu sendiri oleh segelintir peminat beliau..

 Menurut Azwan, kejadian itu adalah balasan di atas perbuatan Mak Tom dan Ummi Hafilda diatas apa yang dorang lakukan pada dirinya sebelum ni..


Ramai yang beranggapan, Azwan mengeluarkan kenyataan yang begitu kurang sopan kerana permusuhannya yang belum reda dengan Ummi Hafilda.

Dan didalam Tweet berikutnya, Azwan mengakui dia hanya ada Azmin Ali dan Azman Ali sahaja sebagai adik-beradiknya..



Ini sekaligus membuktikan bahawa Azwan telah memutuskan hubungan kekeluargaan dengan Ummi serta keluarganya yang lain..

17 comments:

Hope berkata...

Astagfirullah hal azim... sejahat mana sekalipun ibu kita, kita TIDAK BOLEH berkata walaupun.."uhh" kepadanya. Semoga sesiapa yang menganggap dirinya sahabat Azwan Ali, nasihatkan lah dia supaya minta ampun dari ibunya sebelum terlambat. Azab neraka amat pedih... beritahulah kepada Azwan jika anda sahabatnya...

Tanpa Nama berkata...

mcm sial dia ni.....tp xpa, dia ni x berpengaruh pun. orang bangang je yg follow dia

Tanpa Nama berkata...

Inilah perangai anak tanggang,tak mengenang jasa ibu.....tunggulah suatu hari nanti balasan tuhan terhadapmu Azwan Ali.

Tanpa Nama berkata...

tunggu lamasa mati kau nnt senang ke susah mengucap sbb sepanjang hidup mulut mencarut 24 jm berlatar belakangkn kaabah..

perasan DIVA berkata...

hehehehhe...dia nih yg perasan nakkan ZIANA ZAIN dulu dan terbukti ZIANA ZAIN buat keputusan yg betul bila xlayan simamat yg perasan diri DIVA yg xdiva LOL..

007 berkata...

dah kritikal mamat songsang yg kena sula dgn anwar

Tanpa Nama berkata...

Adakah ini yang diajar oleh PASkepada PKR dan DAP? Hinanay kamu disis ALLAH kedran menghina seorang ibu kandung sendiri. Ingatlah pintu neraka sentiass terbuka kepa mereka yang menhina ibu bapanuya. Ingat seandainya diatik ALLAH akan satu urat kita, maka apakah koita akan tetap mengeluarkan kata-kata hina terhadap kedua ibu bapa kita?

Tanpa Nama berkata...

Gila BABI la dia ni!! maaf admin. xdpt sy nk tapis perkataan yg sesuai utk dia. Keluarga xblh jg mcmne la azmin ali nk jg rakyat..

Tanpa Nama berkata...

Apa nk heran...dia pun mcm ". Tak berapa sihat".. Moga ibunya cepat sembuh.

aloya berkata...

apa jenis manusia ni? cakap mencarut bagai tapi gambar dibelakang gambar Kaabah.. mcm sial

Tanpa Nama berkata...

Azwan Ali?
Betul ke dia ni Diva?? Sejak bila?? Perasan kut..

Kalau tak silap aku sejak dari dulu bukan ke dia nie pengacara yang bapuk yang bermulut laser yang suka memecah belah kan dunia industri hiburan...?

Please la... I do not want to know anything with Azwan Ali... Aku pun meluat tengok Chef Celeb bila dia nie ada sebab dia nie Crazy For Power sangat...

Tanpa Nama berkata...

Pls la production company, tv station semua...boikot la dia ni jgn bg job lg bknnya rugi pn x amik dia berlakon/mengacara ramai lg org lain yg thousand times better than him... Dulu propa je masuk tv minta maaf & berbaik2 dgn si ummi & mungkin sbb takut ummi dah buat repot polis tu yg berlakon bagai nk rak... Stok mcm dia ni anu-war pn x selera kut....

Tanpa Nama berkata...

Astaghfirullah.. Mungkn ujian utk ibunya dpt anak cmni..2 ank lelakinya derhaka.. Moga allah menghapuskn dosa dgn ujian seberat ini.. Luluhnya hati ibu bl tau ank lelaki yg wajib menjaganya maki beliau d twitter umpama d khalayak rmai..

Tanpa Nama berkata...

x tau pulak slame ni azwan ali ni adik bradik azmin aiskrim tuh...yang anak2 laki che tom semuanya derhaka dkt mak diye...sedih melihat keadaan che tom...yg boleh diharapkan pon ummi hafilda je...mohon che tom bersabar dan sentiasa sehat

Dyll berkata...

Dia pun dah masuk waktu senja... Kalau panjang umur dia juga akan merasai keuzuran nanti... waktu itu baru rasa bila tak dipedulikan oleh keluarga sendiri (sebab tak ada anak)... Takut tak sempat melalui masa tua lagi, Allah dah bagi habuan, baru nak minta ampun kat emak... kalau sempat Alhamdulillah, kalau tak rasalah azabnya...

Tanpa Nama berkata...

pelik... mcm mana org mcm dia ni maasih boleh kuar TV?????

rosak generasi kerananya....

Tanpa Nama berkata...

Sejak dari dahulu lagi mamat ni mengejar glamour tetapi populariti setakat suam-suam kuku je sampai le bertukar seperti kesesumpah ke kaum LBGT... Itulah dia Diva terkenal Diva AA atau Diva Azwan Anal...

Dia ni dalam puak-puak Anwar n azmin ni kira tak sampai taraf wali le ni...

Catat Ulasan

Media Online

Share

MPP Online