BREAKING NEWS

Ketua Pemuda Pas MENCARUT dalam Fesbuk..


Kalau dah otak tu penuh selut.., tak payah la tutup dengan serban besar mana sekalipun beb.. Bebal dan bangangnya jelas ternampak dimata umum..

Nasrudin Tantawi dengan selamba dan tanpa rasa berdosa fitnah Najib adakan hubungan dengan Israel melalui pintu belakang dalam fesbuk nya..

Tapi setahu gua.., yang suka main 'pintu belakang' ni cuma Anwar Ibrahim yang Nasrudin puja-puja selama ni.. Dan jangan lupa.., Anwar terang-terang beria-ia nak jaga keselamatan negara Israel..

Masa Anwar keluarkan kenyataan support Israel tu, kat mana suara dan telor Ketua Pemuda Pas? Bagi bini simpan dalam almari ke beb?

Sekarang ni.., bila Najib jadi pemimpin Islam pertama melawat Gaza.., meroyan pulak Nasrudin sampai mencarut-carut dalam fesbuk..

Gua pun heran.., Ketua Pemuda Pas ni ada otak ke tak? Harap serban je besar bakul.., tapi akal langsung tak ada!!! Kesian betul Pemuda Pas bila dapat Ketua bongok macam tu..

4 ulasan :

 1. Org kalau dah diperbodohkan oleh insan tak beriman, itulah hasilnya jadi sama2 macam tulah jadikan Islam utk pengaruh org, mujurlah org yg itu sama2perangai macam dia, mudahlah dipengaruhinya..... susah mau cakap ini org2!

  BalasPadam
 2. Ustaz Pas ni bercakap xpakai otak!..Otak nya dh kecut & tak berfungsi dgn baik sbb dh hari2 dihempap serban nya yg beso tu...imej Islam konon, tapi hati nya bagai hati org kafir!..sbb tu dia nk jual kalimah Allah pada cina LGE tanpa sikit pun rasa bersalah!!!

  BalasPadam
 3. Dia cakap mana ada fakta. Kalau masa berdebat pun boleh gormal orang, apa lagi dalam facebook dia. Goreng, gormal, fitnah.......memalukan umat!

  BalasPadam
 4. LOL org2 PAS dan kejahilan mereka

  BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online