BREAKING NEWS

ZALIM!!! Video budak kecik dibelasah Ganas oleh bapa Tiri..


Sadis beb!!! Agak-agaklah kalau nak ajar anak sekalipun.. Ni dah macam nak bunuh budak tu nampak gayanya...

Kalau bapak sendiri tu ok lah jugak.., tapi tindakan tak bertamadun ni dilakukan oleh bapak tiri budak tu..

Heran ye..., kat mana lah agaknya letak akal sampai tergamak belasah budak kecik yang tak tahu apa-apa tu? Memang tak berperikemanusiaan sungguh!!!

Polis Diraja Malaysia ( Royal Malaysia Police )

PERKEMBANGAN KES DERA KANAK-KANAK:

Lelaki yang terlibat adalah bapa tiri kepada kanak-kanak tersebut, telah ditahan dan disiasat di bawah Sek. 31 (1)(a) Akta Kanak-kanak 2001.

Jika disabitkan kesalahan, pelaku boleh didenda tidak melebihi dua puluh ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi sepuluh tahun atau kedua-duanya.

Kanak-kanak malang tersebut kini dirawat di Hospital Klang di bawah pengawasan Jabatan Kebajikan Masyarakat.


8 ulasan :

  1. hello cha ine tamby bukan u punya lama la

    BalasPadam
  2. bangsat pnya keling..padan muka kena tangkap..mampus la ko kena belasah dlm lokap n jel
    puak2 pembangkang pon bodo pg ikot ambiga laknat..keling tu keling jgk la

    BalasPadam
  3. Sape yg rakam??? Seharusnya org yg rakam pun patut kena sekali. Tergamak beliau merakam tanpa berbuat apa2. Dan apekah motif vid ni diupload? Adakah utk menunjukkan kekejaman sang pelaki atau untuk meraih simpati kerana anak itu dipukul tanpa belas?

    BalasPadam
  4. giler gampang jantan bodoh tu.. kesian nye aku dgr budak tu nangis.. mmg sedap pukul org tak melawan ni.. tu yg si sial tu pukul budak tu tanpe simpati.. yg rakam pun besar punye haram.. tolong la budak tu.. aku pulak yg geram tahap gaban tgk video ni.. eeee kesian btul la tgk budak tu menjerit2.. sakit tuuuu..

    BalasPadam
  5. @Izza is my name....Sbb adanya rakaman ni lah tindakan dpt diambil..mgkn org yg rakam tu merakam cover2 kita bkn tau nk judge..yg pastinya bapak tiri dia tu mmg terang2 bersalah..kalau xde yg nk merakam n upload..ntah2 dah mati budak tu dikerjakan br masuk paper..br la kita pun tau..kalau mmg betul yg merakam tu pun terbabit, biar mahkamah tentukan..

    BalasPadam
  6. Masyarakat cepat lupa sejarah!15 Disember 2012 10:32 PG

    ini untuk comment tanpa nama (13 Dec):
    woi Melayu sampah, kalau kau nak marah si pesalah yg buat tu marah dia. kau jangan nak guna perkataan K*** pantat!!!!
    Ini sesuatu yang berani ditangkap dalam video oleh seseoarang, kau ingat orang kau tak pernah buat benda macan ni ke?
    Entah berapa orang tua (lelaki) kaum kau merogol cucu sendiri dan dan cucu orang! itu kalau diirakam, bahkan bukan semua manusia ludah kat orang kau; anjing kat tepi jalan pun akan datang ludah kat muka kau!!!!

    Maafkan saya jika comment saya menyakiti mana mana pihak, saya tahu ramai orang dan saudara baik melayu.
    Disebabkan pengotor-pengotor seperti diatas (yg comment tanpa nama 13 Dec), jalinan baik semua kaum akan terjejas. orang macam dia ini serup racun yg boleh merebak cepat dan membunuh!
    Semoga Tuhan yang maha ehsa beri pengajaran yang cukup kepada mereka-mereka yang komen kotor bangsa lain!
    Dan saya sangat sedih dgn Dato Najib yg sentiasa jerit tentang ! Malaysia tapi isu-isu begini beliau membisu! Nampak sangat yang rancangan !Malaysia beliau adalah semata mata untuk undi setiap orang di Malaysia!

    Hidop sejahtera Malaysia....
    TC

    BalasPadam
  7. Saya setuju dengan saudara/saudari 'Masyarakat cepat lupa sejarah! 15Dec'.... Saya berbangsa melayu. Tidak kira bangsa apapun agama apapun, kejadian di video ini memang tidak harus berlaku. Walaupun anak itu hanya anak tiri, walaupun tiada kaitan darah sekalipun, walau anak siapa sekalipun, APA HAK BAPA TIRI tu untuk belasah anak sekecil itu??? Binatang pun tau erti kasihan.... Manusia sekarang ini sudah ke arah hilang pertimbangan akal... Semoga Tuhan memberikan pembalasan yang wajar di dunia lagi ke atas lelaki itu.... Agama apa pun menolak kekejaman seperti ini... Semoga anak teraniaya ini menjadi anak berguna suatu hari nanti... Ameen

    BalasPadam
  8. Kalau u all nak tau, dengarnye mak budak tu bayar ikat jamin die. Adoiii...fening mak...

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online