BREAKING NEWS

WOW!! Gambar ZUHUD Pok Nik jaga kambeng pulakkk...


Perghhh!!! Lepas gambar Pok Nik yang tengah cakar sampah didepan halaman rumah dulu dijadikan ikon zuhud oleh puak-puak penganut Pas, gambar yang satu ni mesti akan meletop tak lama lagi..

Gambar Pok Nik yang tengah jaga kambeng pada waktu petang ni memang terbaek beb untuk mengaburi mata seluruh puak karat hijau tu semua..

Pertama sekali.., dorang akan kata Pok Nik ikut sunnah Nabi sebab bela kambeng.. Yang kedua.., dorang akan kata Pok Nik berjiwa rakyat pasal sanggup tahan bau kambeng tu walaupun dia sorang MB..

Dan yang paling penting.., puak-puak Pas akan bandingkan Pok Nik dengan Najib.. Dorang akan kata Najib mesti tak boleh buat macam Pok Nik tu..

Apapun.., gua suka gambar Pok Nik ni.. Pandai sungguh Pok Nik berlakon depan kamera kann.. Memang nampak zuhud first class punya.. Tak sangka Pok Nik pun ada bakat berlakon ye.. Hahahaha..

11 ulasan :

 1. AWASI KAMBING ITU!
  NANTI KAMBING ITU GIGIT KOTE POK NIK

  BalasPadam
 2. Bab mengaburi minda penyokongnya mmg akal panjang, tapi takat tuh jela wehh..

  BalasPadam
 3. Pondok tu warna hijau,agak2 la kambing tu plak warna apa ?

  BalasPadam
 4. eembekk kambing tu tak sama dgn eembeekkan pok nik yg celaruu...

  BalasPadam
 5. gambar ZUHUD kambing jaga pok nik la..

  BalasPadam
 6. ada tak gambar ZUHUD Pok Nik jaga unta padang pasir ek..??

  BalasPadam
 7. nape tak naik kuda je pok nik. zuhud.. sunnah.. tak pun naik unta je... muabahahabahah...

  BalasPadam
 8. semua cara dah diguna supaya MB kelate ni nampak GAH, tapi semua ibarat sampah sarap dan habuk hampas yg gagal dalam bidang politik bagi manusia yg bernama nik aziz.

  duduk jaga kambing is ok lagi, jangan esok keluar gambar pork nik sedang main guli dengan budak-budak, belum diakhirat kat dunia pon secara tak disedari penghinaan dah diterima akibat sikap, perbuatan dan kepimpinan yang menyesatkan dan menghancurkan sesama islam.

  BalasPadam
 9. penuh kepura-puraan mungkin, hanya allah saja yang tahu.

  BalasPadam
 10. ''Menghina ahli ilmu dan orang-orang shalih adalah salah satu sifat orang-orang kafir sekaligus salah satu ciri orang-orang munafik sebagaimana hal itu ditetapkan oleh al-Qur`an, salah satunya adalah firman Allah, “Kehidupan dunia dijadikan indah dalam pandangan orang-orang kafir, dan mereka memandang hina orang-orang yang beriman.” (Al-Baqarah: 211).

  BalasPadam
 11. Shalih...maki orang shalih la ekk.

  BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online