BREAKING NEWS

PANASS!!! Dua lagi artis popular bakal masuk PAS?? Biar betul beb??



Betul ke Piere Andre dan juga Eizlan Yusuf akan masuk Pas dalam masa terdekat? Fesbuk dan blog-blog Pas tengah jaja cerita ni kononnya dua selebriti popular ni berminat dengan politik setelah mendengar ceramah Azhar Idrus..

Tak tahu lah cerita ni betul ke tak tapi kalau setakat bergambar dengan penceramah Pas tu no hal lah beb..

Gua pun pernah bergambar dengan Husam dan juga Hadi Awang.., tapi sampai sekarang gua tak jadi ahli Pas punn...

Sebelum ni, Piere Andre tu memang dah berhijrah.., tapi tak pulak dengar dia berhijrah untuk masuk politik.. Mungkin puak-puak Pas tu je perasan lebih kannn...

Biasalah.., takkan korang tak kenal puak-puak karat hijau tu beb.. Anjing yang pijak bendera BN pun dorang anggap geng dorang.. Hahahaha...

9 ulasan :

  1. dorang nak mendalamii islam kira ok la tu.. cuma dengar ceramah ustaz yg sokong PAS je..kalau dorang dah dalami Islam ,dorang tau la mana pemimpin yg betul n mana pemimpin yg korup. ini pun nak dipolitikkn..hm..Melayu2..buat admin kalau tahu x sahih atau x pasti xyah la tulis kat blog 6ti orng nampak ko mcm jaja citer je

    BalasPadam
  2. Najib pernah bergambar dgn Nik Aziz...ada kah najib PAS?....atau Nik Aziz UMNO?

    BalasPadam
  3. PAS itu anjing kurap ! dulu kini selamanya

    BalasPadam
  4. Ya Allah, kenapa korang kena mengata & memburukkan orang lain? Kalau pandang sebelah pihak namanya berat sebelah. Cuba korang pandang dari kedua-dua belah pihak? Baru korang nampak siapa salah siapa betul. Dalam hidup ni, tak semestinya kita selalu berada diatas, kekadang Allah nak uji kita supaya berada di bawah sebab masa inilah iman kita akan teruji. SO, kalau korung asyik memburukkan orang, tak ada gunanya jugak. Islam bersaudara sesama Islam. Bukannya disebabkan politik kita perlu berpecah. Ingat, Allah Maha Mengetahui. Dia tahu siapa yang mentadbir dengan cara yang baik dan sebaliknya. Kpd ADMIN, sebagai admin, anda tak boleh berat sebelah dan kutuk orang, admin kena tunjuk contoh baik, kalau macam ni, pergi balik rumah dan sembahyang taubatlah.. bukan nak bajet alim ke hape, hakikatnya kita tetap rakyat Malaysia. Parti mana pun yang mentadbir kita perlu terima. Kata sepakat kan menjamin keamanan negara. Kalau macam ni, bila negara kita nak aman.. bila pilihan raya, mula ada rasuah or what ever. dalam TV asyik ckp BANTERAS RASUAH, tapi tetap ada rasuah kan ? Budak kecik pun boleh beza rasuah ke tak. Saya tak ada niat nak bash sapa-sapa, tapi renungkanlah. Jangan berfikir singkat, kita perlu meluaskan pandangan. BTW, gelaran anjing kepada sesama manusia yang BERAGAMA ISLAM adalah sangat tak baik, jika mereka yang PAS (ISLAM) itu awak samakan dengan anjing, bagaimana pulak awak yang ISLAM jugak? Marah tak awak kalau orang mention anda sebagai anjing? Allah cipta kita sebagai manusia, bukan anjing. Wassalam

    BalasPadam
  5. UMNO YG KURAPPSIIII.....

    BalasPadam
  6. camni lah manusia bila dh org berubah ke arah kebaikan pun x puas hati...moga2 seblm ajal smpi dpt la hidayah yer admin...dunia hanya sementara akhirat kekal abadi...

    BalasPadam
  7. X yah citer bnyak rrr.... Yg pasti admin ni mmg bodoh!!!

    BalasPadam
  8. Bodo n tolol

    BalasPadam
  9. Subhanaallah...ikut die org lah nak msk pas ko umno ko..pelik2 la org melayu ni..

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online