BREAKING NEWS

HOT!! Gambar baju Neelofa terlampau ketat sehingga tersembul..


Maaf cakap lah yee.., gua rasa Neelofa tak hebat mana pun dalam bidang pengacaraan.. Yang hebatnya cuma pakaian Mek Kelate tu yang boleh membuat para jantan kabaret hilang pertimbangan..

Ye lah beb.., kalau dah pakai baju ketat sampai terjojol apa yang tak sepatutnya tu, gua yang kuat iman ni pun boleh hilang pedoman tauu..


Belum lagi kira pertimbangan Mat Sabun dan juga Ostad Badrul pakar kaunseling tu beb..

Yang peliknya.., Mek Kelate tu nak tunjuk apa pakai baju ketat-ketat macam tu? Awak tu dah memang cantik.., so pakai apa pun tetap cantik mek oiii..


Rasanya tak perlu nak tonjol-tonjolkan apa yang tak sepatutnya dikhalayak umum macam tu.. Rupa dah ada.., cuma tinggal nak asah bakat je didalam bidang hiburan tu kann..

Apapun.., gua suka nak ingatkan pada Mek Kelate tu.., kita ni bukan di Hollywood yang boleh tonjol sana sini sesuka hati..


Nanti tak pasal-pasal ada puak-puak tu salahkan kerajaan.. Lepas tu tak pasal-pasal je kena doa KO tauu.. Huhuhuhu...

23 ulasan :

  1. Mek kelate?? Kelantan ker? Kehkehkeh

    BalasPadam
  2. Nampaknya Nik Ajis kena kuatkan lagi berdoa.

    BalasPadam
  3. biasalah artis umno mesti seksi...kalau artis pas pkr pulak kerja dia memfitnah aje..

    BalasPadam
  4. Salam sahabat,
    ...................
    Jemput Sokong Blog AURAT Ini:
    Jangan Bertudung Tetapi SEKSI.

    http://wanitamelayuseksa.blogspot.com

    BalasPadam
  5. drama tv dan program2 lain, sememangnya sudah lama wujud basic LBGT dan menonjolkan perempuan pakaian ghairah seakan2 telanjang utk mat2 sangap.

    BalasPadam
  6. nampak sangat nk cari publisiti murahan..muka lawa sikit jer..bakat xde langsung..lebih baik aku tgk pengacara cam OGY atau pelakon cam FAUZIAH NAWI...diorg mmg hebat..dr segi pengacaraan mau pn lakonan.

    BalasPadam
  7. Memang salah kerajaaan wakakakakaka. dah 55 tahun! tapi tak pernah tarbiyah atuk, ayah dan cucu! dari sejak atuk berpendidikan sekular, pas tu bapak pulak, pas tu turun pada anak dan sampai cucu! ini hasilnya dan kata bukan salah kerajaaan. Kalau kerajaan kuatkan syariat islam sejak 50 tahun dulu, adakah cara kehidupan dan pakaian pompuan ni akan berkiblat kpd barat?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jgn nk salah pd kerajaan tgk dr mana asalnya artis itu ok

      Padam
  8. inikan golongan artis TETEK. tanpa TETEK x mungkin laku sebab bakat xde. hrpkn tuah pd TETEK

    BalasPadam
  9. iman x dapat diwarisi..gilo ke ape nk salahkan kerajaan lak..salahkan diri sendiri la nape x bg tarbiah kat artis tu kalau diri tu bgs sgt..

    BalasPadam
  10. Minah ni apa pun x boleh, berlakun kaku, mengecara kayu, harap muka jer yg blh ketengah tu pun sibuk dgn kontroversi.

    Aj

    BalasPadam
  11. knp nak salahkan kerajaan.... salahkan lah PAS sebab gagal tarbiyah minah kelate...

    sama gak dgn Lieuney tunang apek jaga gol tu... inilah hasil tarbiyah hamPAS... semua tu ore kelate.....

    BalasPadam
  12. muka xlawa pn..bakat pun hampeh..

    BalasPadam
  13. Ini lah indahnya Mek Kelate ..negeri tok guru PAS.

    mcm awek Siam pulak aku tengok Neelofa ni..

    BalasPadam
  14. Kerajaan negeri mmg larang semu2 tu..die dtg kl je jd mcm tu sb tu kerajaan pusat kene tggjwb..die pon family bn kat kelate sana bkn famili pas..

    BalasPadam
  15. Tetek kcil

    BalasPadam
  16. habis ko nak besar macam mane sial tetek tu ok lah tu ramas ramas keluar susu gak

    BalasPadam
  17. ok lah tu ko nak besar mane..normal lah tu
    harap muka je lawa ...tapi tak yah lah pakai macam tu,menarikkan orang nak lihat body shape awak tu buat ape berdosa..islam pun tak kasi kalau wanita pakai pakaian ketat dan tak tutup aurat
    tahu lah body shape menarik tapi jangan tonjol kan...tak elok mata yang memandang
    pakai pakaian macam nie macam tak ade agama je

    BalasPadam
  18. Sbb tu ramai pmpn y msuk neraka. Pastu salahkan lelaki law kena rogol.

    BalasPadam
  19. Tetek neelofa sedap diraba

    BalasPadam
  20. Neelofa bolehtak saya nak hisap susu badan awak

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online