BREAKING NEWS

Gambar terbaru Satria WWW1 milik Tuanku Sultan Johor..



Ini adalah gambar terbaru kereta Satria Neo WWW1 milik Tuanku Sultan Johor telah bertukar warna dari Oren ke warna Biru... Memang cantik beb kaler tu..

Gambar ni dirakam ketika Tuanku memandu sendiri serta mencemar duli menonton perlawanan persahabatan diantara Johor Darul Takzim dan Pelita Bandung di Stadium Larkin semalam.

Perlawanan tersebut berkesudahan dengan kemenangan berpihak kepada Johor Darul Takzim (2) - (0) Pelita Bandung Raya FC.

Tak dapat dinafikan lagi beb.., Tuanku Sultan Johor sememangnya berjiwa rakyat. Baginda sanggup turun bersama rakyat serta bersama-sama menyokong pasukan bolasepak Johor..

Semoga dipanjangkan usia Tuanku.


p/s: Jangan pulak ada yang kata kaler biru tu melambangkan PKR dah laa.. Imaginasi puak-puak Pakatan tu semua bukan boleh kira beb...

3 ulasan :

  1. bukan accident ritu ke kete ni?

    BalasPadam
  2. Tengok bola= berjiwa rakyat ek hehe...

    BalasPadam
  3. salam.. mohon pautkan blog saya ke blog tuan..ini link blog saya http://sangkakalajari9.blogspot.com

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online