BREAKING NEWS

Bendera Pas berkibar di Gaza.. Israel terus surrender beb...




Sadis beb!!! Disaat pihak-pihak lain berlumba-lumba menghantar bantuan makanan, perubatan dan juga kewangan.., gua tak sangka ada pulak puak yang bangga giler bila cuma mampu hantar bendera parti..

Apa yang boleh umat Islam di Palestin tu buat dengan bendera parti politik?? Puak-puak Pas tu ingat Israel akan takut kalau tengok bendera Pas?? Macam gampang je kann..

Lagi satu.., punyalah mangkuk-mangkuk dalam Pas berbangga pasal dapat kibarkan bendera dorang di Gaza tu.. Tapi cuma setakat kibar bendera je lah beb.., itu pun tak tahu entah betul ke tidak... hahahaha. .

7 ulasan :

  1. PASik yang tersesat... israel 'gubra' giler-giler beb... keh keh keh keh

    BalasPadam
  2. editlah bro.. tgk jarak bendera dgn stage pada gambar satu dan gambar dua... berlainan...

    BalasPadam
  3. bendera lain kuncup jer..bendera PAS berkibar baik punya..kibaran photoshop kot..

    BalasPadam
  4. Bendera pkr mana?

    BalasPadam
  5. Umno punye bendera x de ke? Blh lwn kibar bendera!

    BalasPadam
  6. Kan gambar edit tu. Nampak jelas pada gambar satu dan dua. (ambil palang berjaring-jaring tu sebagai takat)

    Apa la admin MPP online jangan lah "Fitnah" PAS kata diaorang kibar bendera walhal mereka tak kibarkan bendera pun kat situ. (bahaya kibar bendera PAS kat sana takut menjejaskan imej Anuar sebagai pendokong keselamatan Israel).

    P/s Kalau sumber gambar dari pihak PAS minta maaflah Admin. Cuma jangan panjangkan gambar-gambar yang di edit oleh PAS. Memandangkan orang PAS ialah orang Islam juga maka kita juga akan malu sebab jelas orang ISlam dari Puak PAS ni banyak sangat failnya. BAB doa fail, bab hudud pun Fail, bab matematik fail, bab kesihatan zakar pun fail juga sebab tu banyak iklan ubat kuat dalam HArakah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Lain macam arah angin tiup bendera pas.. Saiz pun lain macam..

      Padam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online