BREAKING NEWS

PANAS!!! M.Nasir kembali 'masuk Umno'...


Penyanyi tersohor Dato M.Nasir sebelum ini telah menimbulkan kontroversi apabila dia menyanyikan lagu Panji Keadilan seperti yang tersebar di Youtube.

Untuk pengetahuan korang.., lagu Panji Keadilan tu liriknya ditulis oleh Hasmi Hashim yang juga rakan baik M.Nasir dikatakan menjadi lagu tema PKR.

Berikutan tindakan M.Nasir tersebut, beliau dikutuk kaw-kaw oleh penyokong pro kerajaan didalam dunia siber kerana dikatakan tak mengenang budi.

Tapi satu perkara yang mengejutkan gua.., hari Ahad lalu M.Nasir turut dilihat hadir di pelancaran Yayasan Artis 1Malaysia di PWTC oleh Perdana Menteri Najib Razak.


Malah gua difahamkan M.Nasir dilantik sebagai orang kuat yayasan berkenaan dan dikatakan telah berikrar untuk taat setia dengan kepimpinan kerajaan..

Apapun, gua yakin puak-puak Pakatan khususnya blogger dorang akan mula pening kepala dengan berita ni..

Mana taknya beb.., baru dorang nak celebrate M.Nasir join PKR.., tup-tup dia dah masuk 'Umno' balik.. Hahahahaha...

5 ulasan :

  1. m nasir bukan masuk umno tapi dia makan keliling..selagi boleh buat duit, dia rembat je..

    BalasPadam
  2. Yang penting poket maut kembong beb...

    BalasPadam
  3. percaya mamat perasaan ni , melayu spore tak leh pakai wa serik ,,,,,dia ni nak hidup sbb dia ada 'feel' barisan akn menang jadi dia turn balik ,

    BalasPadam
  4. mnasir berniaga.kalu aku pon org umno tempah aku sebat.. org pas pun aku sebat.. bukan sbb kepartian.. sbb bisnes survive

    BalasPadam
  5. M.Nasir SIAPA

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online