BREAKING NEWS

Isteri kena 'TEBUK' ketika suami mabuk.. Apa daaa!!!

KUALA LUMPUR - Padah sikap suami gemar mabuk sehingga tidak sedarkan diri, isterinya pula terpaksa menanggung azab apabila wanita malang terbabit mendakwa dia dirogol rakan suaminya itu dalam kejadian berlaku di rumah pasangan itu di sebuah pangsapuri di Taman Sri Batu, di sini.

Malah, rakan suaminya itu juga dikatakan mengambil kesempatan setiap kali mangsa tidur dan lelaki hidung belang itu yang juga dalam keadaan mabuk, menceroboh bilik wanita terbabit.

Difahamkan, dalam laporan dibuat mangsa, kejadian malang itu berlaku empat kali dan kali terakhir minggu lalu dan setiap kali dirogol, wanita terbabit dikatakan dalam keadaan separuh sedar berikutan dia mengambil beberapa jenis ubat.

Menurut sumber, mangsa bekerja sebagai operator pengeluaran dan berusia lingkungan 30-an mendakwa menjadi mangsa rogol rakan suaminya itu setiap kali mereka mabuk.

“Wanita terbabit mendakwa suaminya kerap membawa pulang rakannya dalam keadaan mabuk.

“Apabila mabuk, dia mendakwa suaminya pasti tidak sedarkan diri dan kesempatan itu diambil rakan suaminya apabila dia merogol mangsa,” katanya.


p/s: Macam-macam hal boleh jadi kalau dah mabuk arak ni beb.. Tu belum kira lagi kalau mabuk kuasa macam puak-puak Pakatan... Haruuuu....

3 ulasan :

  1. Kita tidak boleh menolak 'kebarangkalian' bahawa lakinya terpaksa membayar hutang minuman pada rakannya. Bawa balik rakannya ke rumah, buat-buat mabuk dan bini jadi mangsa untuk diniagakan. Tak masuk akal kawannya tu tak ada rumah. Bukan sekali 4 (empat) kali.

    BalasPadam
  2. takkan nak tunggu 4 kali baru nak sedar beb?

    BalasPadam
  3. rogol ke rela dirogol...4 kali tu..baru nak report...kalau tak sedar mcmana dia tau 4 kali...bangang sgt ke dia ni...

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online